5in1 100 Watt LED Controller 24 volt RGB+CCT, RGBW, Single Color en DualWhite

€49,95
Niet op voorraad De hoeveelheid '5in1 100 Watt LED Controller 24 volt RGB+CCT, RGBW, Single Color en DualWhite' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Artikelcode LED-PX1
Product informatie

5in1 100Watt LED Controller 24 volt RGB+CCT, RGBW, Single Color en DualWhite

Bij het aanschaffen van deze adapter heeft u geen externe stroomadapter meer nodig. De PX1 controller van Milight is een stroomadapter en zone controller in 1! Deze controller is compatibel met zowel enkelkleurige, RGB, RGBW en Dual White LEDStrips! U hoeft niet langer een aparte soort controllers te hebben voor elke soort ledstrip die u aanschaft. 

De zone controller is geschikt om aan te sturen via Amazon Alexa Voice Control. Daarnaast is deze erg makkelijk te bedienen via een App op uw Android of iOS Smartphone of Tablet. Scan de QR code op de controller, installeer de App en link de controller aan een groep of zone. 


Via de App kunt u meerdere zone's instellen. Dit kunnen aparte kamers in uw huis zijn of verschillende plekken in uw woonkamer. De App heeft ook een handige timer functie. Hiermee kunt u instellen hoelaat de verlichting in- of uit moet schakelen. Dit is erg handig voor als u niet thuis bent en toch de verlichting op een laag niveau wilt inschakelen.

Naast dat de 5in1 Zone controller is aan te sturen via een App is het ook mogelijk om een fysieke afstandsbediening te gebruiken. Alle 2,4GHz afstandsbedieningen van Milight werken op deze controller.

Automatische doorstuur functie en synchronisatie

Het 2.4Ghz draadloze signaal wat de controller ontvangt, heeft een bereik van 30 meter. U kan deze 5 in 1 zone controller dus tot 30 meter bedienen. Dit kan zowel met de Mi-Light app, de FUT089 afstandsbediening of het B8 wandpaneel van Mi-Light.

De zone controller kan de opdracht vanaf de afstandsbediening naar de andere controller verzenden, waardoor de besturingsafstand onbeperkt is. De afstand van het ene licht naar het andere moet binnen de 30 meter zijn. Door de automatische zendfunctie is dit product zeer geschikt voor grotere ruimtes.

Wanneer twee of meerdere controllers met één afstandsbediening worden bestuurd, worden deze automatisch in dezelfde dynamische modus met dezelfde snelheid gesynchroniseerd.

 

5 functies in 1 controller

De controller heeft een indicatielampje welke aangeeft welke modus er gekozen is voor het bedienen. Met een drukknop bovenop de controller kan de modus veranderd worden.

✔ Als het lampje wit brandt is de Single color modus actief (voor ledstrips met één kleur).
✔ Als het lampje geel brandt is de Dual White modus actief (voor ledstrips die warm en koud wit kunnen).
✔ Als het lampje rood brandt is de RGB modus actief (voor RGB ledstrips, multikleur).
✔ Als het lampje groen brandt is de RGBW modus actief ( voor RGBW ledstrips, multikleur+wit).
✔ Als het lampje blauw brandt is de RGB+CCT modus actief (voor RGB+CCT ledstrips, multikleur + dual white).

 

Technische specificaties:

✔ Modelnummer: PX1
✔ Amazon Alexa Voice Control compatible
✔ Onderdeel van het Mi-Light 8-zone systeem
✔ Input: AC 180 ~ 240v @ 50/60Hz
✔ Output: 24 volt
✔ Output Current: 4.5 Ampère
✔ Output Power: 100W
✔ PF: >0.5
✔ ta: 50°C
✔ tc: 85°C
✔ Maximaal bereik: 30 meter
✔ Automatische zendfunctie
✔ Automatische synchronisatie
✔ Bediening via 2.4Ghz (RF) of WiFi
✔ Werkt met álle soorten ledstrips. (enkele kleur, RGB, RGBW, RGBWW en Dual White)
✔ Geheugenfunctie: de laatst gebruikte instelling bij het in- en uitschakelen wordt onthouden
✔ Product afmetingen: 290mm x 51mm x 29mm

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Reviews
Gemiddelde van 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »