Dresden elektronik

Met deze handige USB gateway van Dresden Elektronic kun je met de Phoscon App op je desktop, pc, laptop of Raspberry PI ZigBee compatible apparaten bedienen

Lees meer

Verbindt je Raspberry Pi met de wereld van ZigBee met deze RaspBee gateway module van Dresden Elektronik. Inclusief geïnstalleerde ZigBee firmware.

Lees meer

Draadloze LED controller werkzaam op het ZigBee protocol. Deze controller is draadloos te gebruiken met een Philips Hue bridge. Geschikt voor RGB en RGBW strips

Lees meer

Deze sensor van Dresden Elektronik is direct te gebruiken met de Phoscon gateway. Laat de aangesloten verlichting reageren op de hoeveelheid omgevingslicht.

Lees meer

Deze Phoscon Gateway van Dresden Elektronik is de ZigBee hub voor in huis om tot wel 200 lampen en controllers te bedienen via de bijbehorende software.

Lees meer

Deze bewegingsmelder is direct te gebruiken in combinatie met de Phoscon gateway. Detecteert beweging en laat hier de aangesloten verlichting op reageren.

Lees meer

Dresden elektronik

Dresden elektronik is een Duits bedrijf gespecialiseerd in ingenieurstechniek, verkeersmanagement en draadloze oplossingen voor onder andere licht. Het bedrijf produceert al haar producten zelf in Duitsland en zijn daarom van bijzonder hoge kwaliteit. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »