LTECH

LED Dimmer Touch paneel voor LED Strips met één kleur. Output 2.4G RF (draadloos) en DMX512 (bedraad). Ook compatible met wifi bediening. Model LT-UX5.

Lees meer

Draadloze 4-Zone Afstandsbediening. Werkzaam in combinatie met K1RF en K2RF draadloze wandpanelen.

Lees meer

Stijlvol wandpaneel met aluminium draaiknop van LTECH met 2.4G RF (draadloos) en DMX512 (bedraad) output signaal. Geschikt voor strips met één kleur. Model DX61

Lees meer

Dual White LED Afstandsbediening 2.4GHz RF. Werkt met F4-5A, F4-3A en F4-CC ontvanger/controller.

Lees meer

Hoogwaardige LED controller/dimmer van LTECH. Inclusief RF Afstandsbediening te gebruiken tot 100 meter. Input 12-24V DC, output 6Ax3 (max 18A). Model 311RF.

Lees meer

Draadloze T4-CV LED Controller/Ontvanger. Compatibel met verschillende T3 afstandsbedieningen en de T4 afstandsbediening.

Lees meer

LTECH Wandpaneel EX1 voor 2.4G en DMX512 bediening met 4-zone optie. Dit wandpaneel is geschikt voor het draadloos en bedraad aansturen van de F4-5A controller

Lees meer

Bedien RGBW ledstrips draadloos en in maximaal 8 verschillende zones met deze stijlvolle 2.4G RF afstandsbediening met touch knoppen van LTECH. Model LT-T4.

Lees meer

LTECH

Al jaren is het merk LTECH marktleider op het gebied van LED controllers. Niet voor niets hebben wij dan ook een ruim assortiment LED verlichting controllers van dit topmerk. Voor elke situatie is er wel een geschikte LED controller te vinden in het aanbod van LTECH. Zo hebben we controllers op basis van DMX, DALI, KNX, Wifi en RF. Heeft u vragen over de producten van LTECH? Vraag het gerust aan onze specialisten door contact op te nemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »