RGB LED Kubus en LED Bollen

LED Kubus of LED bollen voor in uw tuin bestellen? Unieke LED decoratie op batterijen voor in de tuin! Inclusief afstandsbediening voor diverse opties.

Sale
LED Decoratie Bol RGB 20cm Oplaadbaar

LED Decoratie Bol 20 CM oplaadbaar met RGB multikleuren en afstandsbediening. Kleur uw tuin of huis met deze feestelijke LED ballen van 20 centimeter.

Lees meer

Oplaadbare decoratie LED Bol met een doorsnede van 30 centimeter. 26 verschillende RGB kleuren en diverse progamma's zoals fade en flash. Volledig waterdicht!

Lees meer

LED Bol Oplaadbaar met een doorsnede van 50 centimeter. 26 verschillende RGB kleuren en diverse programma's zoals fade en flash. Volledig waterdicht!

Lees meer

Sale
LED Kubus met RGB Kleuren en Afstandsbediening

LED Zitkubus met RGB Kleuren en IR Afstandsbediening formaat 40x40x40cm. Laadt de lamp op met de oplader en geniet tot 8 uur van geweldige licht effecten.

Lees meer

RGB LED Kubus en LED Bollen met afstandsbediening

In deze rubriek vindt u ons complete assortiment aan LED kubussen en LED bollen / ballen. Al deze artikelen komen met een afstandsbediening om de kleuren in te stellen en kleur progamma's in te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het 'faden' van kleuren (langzaam in elkaar overlopen) en het knipperen van kleur naar kleur. Natuurlijk kunt u de kubus of bol ook dimmen met de afstandsbediening. De 24 knoppen bieden uiteenlopende mogelijkheden, voor elk moment een gewenste stand!

Opladen en werking

De LED Kubussen en LED Bollen hebben een ingebouwde accu welke ervoor zorgt dat het gebruik na het opladen zonder snoer kan gebeuren. Ze kunnen dus geheel draadloos gebruikt worden en moeiteloos tot 8 uur mee gaan na volledig opgeladen te zijn. U ontvangt bij het product een oplader welke in de onderkant van de kubus of bol kan worden geplugd en met een stekker in het stopcontact kan worden bevestigd om op te laden.

Toepassingen en gebruik

Het materiaal van de bollen en de led kubus is polyethyleen kunstof en is nagenoeg onbreekbaar! U kunt de LED kubus dus bijvoorbeeld ook gebruiken om op te zitten! Het materiaal is volledig waterdicht en zowel de LED bollen als de LED Kubussen kunnen dus moeiteloos buiten gebruikt worden. De plek waar de oplader bevestigd kan worden heeft een speciale afdekking waardoor ook hier geen water kan binnen dringen. Wij raden het niet aan om de producten onder water te gebruiken.
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »