LED Schrijfbord

LED schrijfborden voor dagmenu's restaurant kaarten en aanprijzingen. Verkrijgbaar in diverse formaten en met stiften en allerlei kleuren.

Stylus Pennen (8 stuks) Klein Formaat voor LED Schrijfborden. Even schudden voor gebruik, de punt goed indrukken en de stiftpunt zal direct werkzaam zijn.

Lees meer

LED Schrijfborden en accessoires

Geef uw restaurant, café of uitgaansgelegenheid een extra aandachtstrekker met deze LED Schrijfborden met RGB Mulitkleuren. Door middel van de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de kleuren van het bord laten veranderen en zullen de geschreven letters in andere kleuren oplichten. U kunt bijvoorbeeld ook een leuk effect instellen waarbij de kleuren verspringen of langzaam in elkaar overgaan. De schrijfborden zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, kijk welke formaat het beste bij uw wens past!

Accessoires en onderdelen

Standaard wordt er bij elk schrijfbord een schoonmaak doekje, een ac stroom adapter en een witte stift meegeleverd. Wil u extra kleuren maken of speciale tekeningen kunnen maken op het bord? Bestel dan een pakje met 8 verschillende kleuren stiften bij het bord en niets staat een creatieve creatie meer in de weg!
Naast de extra stiften bieden we ook nog speciale statieven aan voor de schrijborden. Deze statieven zijn zo gemaakt dat het schrijbord zowel rechtop als in landscape stand neer gezet kan worden. handig voor als deze bijvoorbeeld buiten op de stoep moet komen te staan. Ten slotte heeft u nog de optie om een speciale LED accu 12V bij het scijrbord te bestellen. Hiermee wordt het bord draadloos en is er niet langer een stopcontact nodig om het LED schrijfbord van stroom te voorzien.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »