LED Kweeklamp

Met deze LED kweeklampen kunt u efficiënt uw groenten, fruit, planten en kruidentuin laten groeien en bloeien. Bij LED kweeklampen is het kleurenspectrum geoptimaliseerd voor fotosynthese en versnelt zo het groeien van de plant waardoor het resultaat van uw oogst vergroot wordt.

Verder hebben LED kweeklampen een lange levensduur en minder hitte ontwikkeling ten opzichte van de traditionele kweeklampen, waardoor u het kweekproces nog beter kunt controleren en minder energie verspilling heeft.

LED Kweeklamp voor planten

Perfect voor kweek in kleine ruimten, binnenshuis tuinieren, binnenteelt maar ook voor de (semi) professionele kwekers, telers en tuinders van bloemen, groente - fruit en hydrocultuur.

LED kweeklampen zijn geschikt voor het opkweken van stekken, zaailingen, perkplanten, telen van gewassen zoals tulpen, rozen, chrysanten, sla, tomaten, komkommer, spinazie, andijvie, paprika, aardbeien, basilicum, en lekkere verse kruiden etc.

LED Kweeklamp
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »