LED Strip Accu

Een LED Strip op een accu gebruiken kan eenvoudig met deze 12V Accu's voor LEDStrips. Inclusief oplader en direct aan te sluiten op al onze 12V LED strips

Geen producten gevonden...
In deze rubriek vindt u draagbare accu's voor 12 volt LED Strips. Met de handige plug & play aansluitingen kunnen deze direct gebruikt worden op al onze 12V LEDStrips. Kies voor de gewenste capaciteit op basis van de behoefte aan vermogen en de duur van het gebruik.

12V LED Strip Accu

Al geruime tijd leveren wij 12V accu's als optionele accessoire bij de LED Schrijfborden die wij aanbieden. vanwege aanhoudende vraag kan u deze nu ook los bestellen om bijvoorbeeld bij een LED Strip te bestellen om deze remote te gebruiken zonder dat u een vaste stroombron of stopcontact nodig heeft! Erg handig voor beursen, buiten locaties en tijdelijke of lastig te bereiken verlichtingsdoeleinden.

Bereken de capaciteit

De accu's die u in deze rubriek vindt leveren 12 volt. De capaciteit in mAh verschilt per type, u kan eenvoudig de volgende berekening toepassen om te berekenen hoelang de ledstrip die u voor ogen heeft, werkt op de betreffende accu.
Capaciteit in Watt = Voltage x Amperage.
Zo kan u berekenen dat een accu van 3000mAh een capaciteit heeft van 12 x 3 = 36 Watt.
Deel nu het verbruik van de ledstrip door het Wattage van de accu en u weet hoelang deze mee gaat!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »