ZigBee voor LED Strips

Bedien ledstrips en andere LED verlichtingstoepassingen via een ZigBee netwerk met deze hoogwaardige ZigBee certified en compatible producten

€24,95
€29,95
Uitverkocht
ConBee II 2.4GHz Zigbee USB Gateway

ZigBee is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen meerdere apparaten op een relatief korte afstand. Het is in de volksmond vooral bekend van de producten van Philips Hue. Er zijn echter nog veel meer bekende bedrijven welke de ZigBee standaard toepassen zoals Samsung, Siemens en Motorola maar ook IKEA heeft ondertussen al meer dan 120 Zigbee certified producten uitgebracht. Zigbee is een product van de ZigBee Alliance en zij garanderen een hoge kwaliteit gepaard met een goede prijs voor hun ZigBee certified producten in combinatie met een laag stroomverbruik en een betrouwbaar, veilig netwerk.

LED Strip bedienen via ZigBee

Heeft u thuis een Zigbee netwerk en zou u graag naast de bestaande lampen ook LEDStrips willen bedienen? Of misschien heeft u wel een Raspberry Pi en wilt u deze integreren in Zigbee netwerk. In deze rubriek vindt u ons aanbod van producten voor de Zigbee standaard om ledstrips en andere led verlichtingsbronnen te kunnen bedienen en programmeren via een nieuw of bestaand Zigbee netwerk.
Voor meer informatie over ZigBee neem een kijkje in onze LED Kennisbank.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »