Aan / uit schakelaars

Schakelaars voor LEDStrips

Maak uw energiezuinige ledverlichting nog zuiniger met een schakelaar. Dit kan met een simpele aan/uit schakelaar maar ook met een speciale tijdschakelaar. De simpele aan en uit schakelaars voor led strips zijn direct aan te sluiten op een led voedingsadapter en aan de andere zijde direct op een strip die u bij ons gekocht heeft. LEDStripXL werkt met een universeel DC jack systeem waarin alle voedingen, ledstrips en accessoires direct op elkaar passen. De aan/uit schakelaar kan dus eenvoudig tussen de strip en de voeding worden geplaatst, plug&play! 

Tijdschakelaar

Ook is het mogelijk om uw ledstrrip verlichting te schakelen met een tijdschakelaar. Deze tijdcontroller is volledig programmeerbaar via de computer met de bijgeleverde software. Bij deze controller heeft u de mogelijkheid tot het aansluiten van 5 LEDStrips welke apart van elkaar te schakelen zijn in verschillende dimstanden. Dit kan met procenten per stap per kanaal (dus per strip). Deze uitgebreide time-controller is de ultieme controller voor al uw ledstripverlichting omdat u nooit meer stroom verbruikt dan u zelf hebt ingesteld!

Deze tijdschakelaar is zeer geschikt voor het aansturen van uw aquariumverlichting. Vervang uw energie slurpende tl-balken in uw aquaria met led-strips en stuur deze aan met een led time controller. Door het onafhankelijk programmeren van alle kanalen kunt u diverse weerprogramma's simuleren. Denk aan dag/nacht, maanlicht, zonsopgang en zonsondergang en nog veel meer!
Voor meer informatie over deze controller verwijzen we u naar het product of neem een kijkje op ons blog!
Aan / uit schakelaars
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »