LEDStrip Warm Wit, een warme uitstraling

In deze rubriek vindt u led strip verlichting met een warm witte kleur van 3000 tot en met 3500K. Zoekt u nog warmere led strips van bijvoorbeeld 2700K? Bekijk dan de rubriek LEDStrip Extra Warm Wit (2700K)

LEDStrip Warm Wit

LEDverlichting met een warm witte kleur zijn niet altijd zoals u hoopt dat ze zijn. LEDStripXL heeft een speciaal geselecteerd assortiment met een kleurtemperatuur van 3000-3500 kelvin wat een fijne warme uitstraling geeft. Ideaal als accentverlichting of decoratie in huis of buiten. Elke ledstrip warm wit wordt standaard met een IP65 spatwaterdichte coating geleverd. Hierdoor bent u altijd zeker van een kwaliteit welke uw verwachtingen waarmaakt.
 

Projecten op maat en suggesties

Heeft u een specifiek idee met ledstrip verlichting? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met ledverlichting en kunnen u gedetailleerd advies en support geven. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via de live-chat wanneer deze beschikbaar is!

Lichtopbrengst en verbruik

Wij bieden LED strips met zowel 60 LED als 120 LED per meter. Dit heeft invloed op de lichtopbrengst en het verbruik van de strip. Lichtopbrengst wordt aangeduid in lumen. Onze ledstrips Warm Wit met 60 LEDs per meter hebben een lichtopbrengst van 4 Lumen per led en een verbruik van 4,8 Watt per meter. De 120 LED per meter strips hebben een dubbel aantal ledjes per meter dus ook een dubbel verbruik: 9,6W per meter. Bij een 5 meter 60led strip verbruikt u dus ongeveer 24 Watt. Verglijk dit met een oud type gloeilamp en verbaas u zelf over de energiebesparing in verhouding met de grote licht opbrengst!
 

Het samenstellen van uw eigen ledstrip set

Binnen elk artikel heeft u een aantal opties die u kunt kiezen. De belangrijkste keuze is de waterdichtheid van de ledstrip warm wit. Wilt u de strip enkel voor binnen gebruiken, voor buiten onder de veranda of volledig onder water? Voor de volledige uitleg hierover leest u meer door een artikel te openen.

Naast deze keuze heeft u de mogelijkheid voor het toevoegen van een transformator. Gebruikt u de strip in bijvoorbeeld uw woonkamer dan heeft u een LED Voeding (transformator) van 230V naar 12V of 24V nodig. U hoeft enkel de toevoeging aan te vinken, wij leveren de juiste adapter voor de bestelde strip. Onze LEDstrips zijn ook direct te gebruiken op een accu van 12 volt of 24 volt, u heeft hierbij geen extra adapter nodig. Wilt u meerdere strips op één stroomadapter aansluiten, dan heeft u een andere stroom adapter nodig. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de pagina Voedingsadapters.
 

Optionele accessoires

Elke led strip heeft zijn eigen groep accessoires. Door het artikel te openen ziet u een kleine greep aan accessoires welke te gebruiken zijn met het betreffende product. Dit kan bijvoorbeeld een dimmer of afstandsbediening zijn. Voor ons complete assortiment aan accessoires verwijzen wij u naar de rubriek LEDStrip Accessoires.
LEDStrip Warm Wit, een warme uitstraling
Lees meer