LTECH LED Controller 12-24V 18A met RF afstandsbediening

€34,95
Op voorraad (1 Producten)
Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-311RF
Product informatie

LTECH LED Controller met RF Afstandsbediening voor 12-24V LED

Deze high-end LED controller van LTECH is geschikt voor 12~24V LED Strips en andere LED toepassingen die op PWM (Pulse Width Modulation) werken. Tevens is deze LED controller in combinatie met een constant current versterker geschikt voor High-Power 350mA LED's.
De meegeleverde RF (Radio Frequency) afstandsbediening heeft een bereik van maximaal 100 meter (in de buitenlucht). 
Bent u dus op zoek naar een echt goede ISO9001 gekeurde LED controller met een effectieve afstandsbediening met een goed bereik? zoek dan niet verder want deze 311RF controller set van LTECH is as good as it gets.

Het koppelen van de afstandsbediening met de controller

Na het aansluiten van de stroombron en de LED Strip op de controller dient de afstandsbediening eenmalig gekoppeld te worden met de controller. Dit kan eenvoudig op de volgende manier:
Druk de knop On/Off op de controller 3 seconden in, er zal een lange toon klinken en het lampje op de controller zal groen gaan branden. Druk nu een willekeurige knop in op de afstandsbediening en deze zal pairen met de controller. Als dit succesvol is dan zal het groene lampje weer uitgaan.
Wilt u dit proces weer ongedaan maken? Druk dan 5 seconden op de On/Off knop en houdt ingedrukt, het groene lampje zal eenmaal knipperen, druk nu op een willekeurige knop op de afstandsbediening en het groene lampje zal diverse keren gaan knipperen. De afstandsbediening is nu ontkoppeld. Denk eraan dat u tijdens dit proces de On/Off knop ingedrukt moet houden.

Mogelijkheden van de RF controller set

De controller heeft diverse functies welke ingesteld kunnen worden met zowel de knoppen op de bovenzijdie van de controller als met de afstandsbediening. 
De On/Off knop kan gebruikt worden om de controller aan en uit te zetten. Als u een bepaald programma heeft lopen kan u met de Pause knop het programma pauzeren. De Mode knop kan gebruikt worden om een aangesloten LED Strip een bepaald programma te laten afspelen zoals Fade, Knipperen en Verspringen.
Gebruik de DIM knop om direct 25/50/75 of 100% van de intensiteit van het licht te kiezen. Met de + en - knoppen hiernaast kan u zowel de intensiteit van het licht (dimmen) als de snelheid van een programma handmatig verhogen of verlagen. 
Ten slotte kunnen de M1 en M2 knoppen gebruikt worden om een kleur intensiteit of stand op te slaan door deze 3 seconden in te houden wanneer deze voorkeur aanstaat.
De Afstandsbediening heeft ook al deze knoppen maar naast M1 en M2 zijn er nog 4 extra M knoppen (M3 t/m M6) welke gebruikt kunnen worden om een voorkeursstand op te slaan.

Specificaties van de LED Controller/Dimmer set

  • Common Anode
  • Input 12~24V DC
  • Max. output current 6A x 3 kanalen (max. 18A totaal)
  • Max. output power 216W op 12V en 432W op 24V
  • Bereik van de afstandsbediening Max. 100 meter
  • Dim bereik 5~100%
  • Sluit van elke strip de V+ op de +0 en de V- op de -0 op de controller aan.
Bekijk voor alle specificaties en de werking van de knoppen de Datasheet HIER.
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Reviews
Gemiddelde van 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »