LTECH LED Dim Wandpaneel 12-24V en 0/1-10V

€24,95
Op voorraad (0 Producten)
Artikelcode LED-D61
Product informatie

LTECH LED Dimmer Wandpaneel voor 12-24V en 0/1-10V

Wilt u uw LED verlichting kunnen dimmen met een stijlvol wandpaneel aan de muur? Dit mooie wandpaneel van LTECH past feilloos in elk interieur. Door het universele formaat (86x86mm) past het paneel op elke standaard inbouwdoos welke doorgaans gebruikt worden in wanden. 
Het wandpaneel is geschikt voor zowel 12~24V DC LED Strips als voor een 0/1-10V LED aansturing. Door de output mogelijkheden aan de achterzijde van het paneel kan u eenvoudig kiezen voor welke oplossing u het paneel gaat gebruiken. Het is dus met recht een multifunctionele dimmer!

Werking van het D61 LED Dimmer Wandpaneel

Het paneel dient bedraad aangesloten te worden op een 12-24V DC stroombron (zoals bijvoorbeeld een transformator). Ook dient de aangesloten 0/1-10V Driver of de LED Strip bedraad aangesloten te worden op het paneel via de handige schroefbevestiging aan de achterkant van het paneel. Het paneel heeft dus geen draadloze functie. 
De draaiknop kan ook ingedrukt worden, kort indrukken schakelt de stroom in en nogmaals kort indrukken schakelt de stroom uit. 
Drukt u de knop lang in dan kan de intensiteit van de aangesloten LED worden bedient. De draaiknop werkt als dimmer van 5% tot 100% intensiteit.
Standaard heeft het paneel geluiden op de toetsen. Wilt u dit uitschakelen? Houdt de knop dan 5 seconden ingedrukt wanneer de stroom is uitgeschakeld.

Specificaties

  • Input 12~24V DC
  • Max. output current 6A x 1 kanaal (max. 6A totaal)
  • 1x 0/1-10V kanaal output
  • Max. output power 72W op 12V en 144W op 24V
  • Dim bereik 5~100%
  • Afmetingen paneel: 86x86mm
  • Inbouw diepte 25mm
Bekijk voor alle specificaties en het aansluitschema van het paneel de Datasheet HIER.
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Reviews
Gemiddelde van 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »