LTECH Wandpaneel EX3 voor 2.4G en DMX512 RGB bediening

€34,95
Niet op voorraad De hoeveelheid 'Wandpaneel EX3 voor 2.4G en DMX512 RGB bediening' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Artikelcode LED-EX3-LT
Product informatie

Wandpaneel EX3 voor 2.4G en DMX512 RGB bediening

Met één exemplaar van de LTECH wandpaneel EX3 bedient u gemakkelijk alle RGB LED verlichting in het hele huis. Het touchpaneel is zeer gevoelig en kan daardoor nauwkeurig uw vingerbewegingen registreren. 
Met behulp van het paneel schakelt u niet alleen uw LED verlichting aan of uit, maar met behulp van de kleurentrap dimt u uw LED verlichting, past u de kleur aan en in combinatie met de helderheidsknop past u met de kleurentrap ook de helderheid aan. 

Het paneel kan zowel draadloos, als bedraad gebruikt worden. Voor draadloos gebruik werkt dit paneel in combinatie met de draadloze F4-FA LTECH LED Controller/Ontvanger die u kunt bestellen door HIER te klikken. Het paneel kan ook bedraad gebruikt worden door uw DMX verlichting te koppelen aan het paneel via de DMX output op het paneel.

Door Multi-panel control heeft u de mogelijkheid om met meerdere panelen één LED strip te bedienen. Dit maakt het bijvoorbeeld ideaal om zowel vanaf boven als van beneden uw trapverlichting te bedienen. 

De LED Light Indicator maakt het gemakkelijk om ook s' nachts het paneel te gebruiken. In het donker lichten de knoppen van het LED paneel op, en bij aanraking weet u door middel van geluidsklanken wat voor verrichtingen worden uitgevoerd als u het paneel aanraakt.

Heeft u een favoriete instelling voor uw LED strip gevonden? Sla deze dan op als Scene en haal deze later met één klik op de knop weer naar voren en bespaar uzelf de moeite om hem weer handmatig in te stellen. 

Product installatie van Wandpaneel EX3

14


DMX512 aansluiting

LED Touch Panel RGB DMX/RF - EX3

Draadloze koppeling

LED Touch Panel RGB DMX/RF - EX3
Specificaties:

Input voltage: 100 - 240V AC
Output signaal: RF 2.4 G & DMX512
Bereik: 30 m
Werktemperatuur: -30℃~+55℃
Afmetingen: L86 x W86 x H36 mm
Gewicht: 225 g

Klik HIER voor de datasheet van dit product.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Reviews
Gemiddelde van 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »