Dresden elektronik Phoscon Gateway voor ZigBee apparaten

€149,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'Phoscon Gateway voor ZigBee apparaten' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-BN-600101
Product informatie

Phoscon Gateway voor ZigBee® apparaten 

Met deze gateway (hub) van Dresden Elektronik kan u tot wel 200 verschillende ZigBee apparaten aanspreken en bedienen via de bijbehorende software. Voeg zelf apparaten toe zoals lampen, controllers, switches en andere ZigBee gecertificeerde apparaten. Het maakt niet uit van welk merk deze zijn, of het nu van Philips, IKEA, JUNG, GIRA, BUSCH-JAEGER, Xiaomi, Paulmann, Paul Neuhaus of Nanoleaf is. De Phoscon Gateway ondersteunt ZigBee Light Link en ZigBee 3.0.

Brede compatibiliteit en groot bereik

Naast de brede compatibiliteit met al deze merken is het bereik van de Phoscon Gateway ook erg groot. Softwarematig is er ruimte voor 200 verschillende devices en door het ZigBee netwerk is er ook een groot bereik qua dekking van de bediening. Dit maakt de gateway niet alleen geschikt voor thuis gebruik maar ook voor kantoorpanden of bedrijfshallen. Alle geïntegreerde apparaten kunnen zowel via de Phoscon software (Phoscon App) als via de eigen bediening worden bedient. 

Phoscon App

De Phoscon Gateway wordt met voor geïnstalleerde software geleverd. Om de software te kunnen gebruiken dient u de Phoscon App te installeren. Deze kan worden geïnstalleerd op smartphones en tablets (Android en iOS) maar ook op computers en laptops (Windows). De Phoscon App is de enige software voor ZigBee apparaten die complexe situaties aankan. Denk aan het geven van prioriteit aan een bewegingsmelder over een lichtsensor of het tijdelijk uitschakelen van een bepaalde sensor. 

Bekijk de bewegingsmelder van Dresden Elektronik voor de Phoscon Gateway HIER.

Bekijk de lichtsensor van Dresden Elektronik voor de Phoscon Gateway HIER.

In het kort:

  • Ondersteunt tot 200 verschillende ZigBee compatible apparaten.
  • Besturing en configuratie via tablet, smartphone of computer.
  • Ondersteunt diverse merken zoals Philips, Ikea etc.
  • Zelfvoorzienend, functioneert ook offline.
  • Ondersteunt ZigBee Light Link en ZigBee 3.0.
  • Inclusief LAN poort, HDMI poort en Micro-SD slot
  • Wordt geleverd met 1 meter UTP kabel, stroom adapter en voor geïnstalleerde software.

Download HIER de datasheet van de fabrikant van de Phoscon Gateway

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Reviews
Gemiddelde van 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »