Route ivm wegwerkzaamhedenLet op: Wegwerkzaamheden Molendwarsstraat Twello
In verband met wegwerkzaamheden is de rechtstreekte toegangsweg naar onze showroom tijdelijk opgebroken. Gelukkig zijn er meerdere toegangswegen mogelijk om ons te bereiken. Vanaf maandag 3 juli zal echter de kruising voor ons pand worden opgebroken en daarom raden wij u de volgende route aan om ons te vinden; 

Vanuit de richting Apeldoorn / Deventer / A1 rijd u via de Molenveld (tegenover de molen). U volgt de Molenveld tot De Spil.  Vanaf De Spil gaat u rechtsaf naar de Omloop (rijd via de Spil en niet de eerste afslag links de Omloop op). U zult hier een bord zien waarop de wegwerkzaamheden worden aangegeven. U kunt uw auto op de weg parkeren, of aan de rechterzijde bij de Bonkelaar. Vanaf dit punt kunt u lopend de wegwerkzaamheden kruisen en bent u bij onze showroom.

Bent u mobiel beperkt of komt u grote pakketten afhalen? Dan hebben we een alternatief;
U rijdt via de N344 / Rijkstraatweg naar het zandpad 'Hartelaar' Dit zandpad kruist de spoorweg en gaat langs een bosgebied. U slaat hier linksaf. Direct na de overgang van een klein beekje gaat u linksaf. Hier hebben wij een tijdelijke inrit gesitueerd voor tijdens de opbrekingen. Vervolgens komt u uit op ons parkeerterrein naast ons pand. U kunt hier uw auto parkeren en 20m verder, aan de andere zijde van het gebouw, treft u de ingang van LEDStripXL.Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »