LED ring lamp met 3 lichtstanden - voor foto's en video's - diameter van 30 cm

€21,95 €27,95
Op voorraad (10)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-RING-STAND
EAN 8720088760123
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

LED ring lamp met 3 lichtstanden

Wil jij de perfecte foto's en video's maken met mooi licht? Dan is deze LED ring ideaal. Hang hem aan een haakje op de juiste hoogte of plaats hem in in de meegeleverde bureaustandaard en maakt de mooiste selfies en vlogs. Met drie verschillende lichtstanden en 30 helderheidsniveaus heb je altijd de juiste belichting die bij jou past. Ideaal voor selfies en video's van jezelf voor Instagram, Snapchat, Youtube, TikTok en andere kanalen. 

Verschillende lichtstanden

De LED ring lamp met een diameter van 30 centimeter kent maar liefst 3 verschillende lichtstanden. Je kunt de lampen instellen met warm licht, koud licht en natuurlijk warmwit licht. Deze drie standen kunnen weer ingesteld worden op 10 helderheidsniveaus. In totaal zijn er dus 30 verschillende standen. Hierdoor zorg je ervoor dat je niet overbelicht raakt en dat een helderheidsniveau het beste bij jouw gezicht past. De verschillende lichtstanden van de LED ringen zijn simpel in te stellen met de geïntegreerde afstandsbediening in het snoer.

Selfie LED ring lamp: veelzijdig in gebruik

LED ring lampen worden veel gebruikt voor professionele foto’s voor op Facebook, selfies voor op Instagram of vlogs voor op Youtube en andere sociale mediakanalen. Tegenwoordig ook erg goed te gebruiken voor TikTok video’s. Maar wist je dat een selfie LED ring ook erg goed voor anderen doeleinden kan worden gebruikt?

Make-up LED lamp

Tijdens de donkere dagen kan het aanbrengen van make-up een hele opgave zijn. Zonder natuurlijk licht is de kans aanwezig dat je in daglicht oranje lijkt of dat je oogschaduw niet zo mooi zit als dat je in de vroege ochtend dacht. Met de LED ring lamp kun je in natuurlijk licht je make-up aanbrengen. Zo weet je zeker dat ook in daglicht jouw make-up fantastisch zit.

Perfect licht tijdens online meetings voor het werk of privé

Werk je regelmatig thuis en is het lastig om het juiste plekje te vinden met goed licht? Dat probleem is ook opgelost met de LED ring lamp. Je kunt op iedere plek in huis gaan zitten terwijl je goed zichtbaar bent tijdens het videobellen met collega’s, vrienden of familie. Ook tijdens live-video's op bijvoorbeeld Instagram of Facebook komt de LED ring lamp goed van pas.

LED ringen als nachtlampje

Nog even een boek lezen voor het slapengaan of een lamp nodig die je gemakkelijk kunt aan- en uitzetten indien nodig? Plaats de LED ring lamp op je nachtkastje en sluit hem aan op een powerbank of de USB-poort van je telefoonoplader. Stel van tevoren het gewenste helderheidsniveau in op de juiste lichtstand en je kunt ieder moment van de avond of nacht gebruik maken van de LED lamp. 

Gemakkelijk te bevestigen

Je kunt de LED ring lampen bevestigen aan een muur of deur door hier een haakje aan te bevestigen. Aan de achterkant van de ring zit een ophangsysteem. Wil je hem op een tafel of andere vlakke ondergrond plaatsen? Dan kun je de LED ring lamp bevestigen aan de meegeleverde bureaustandaard. Er is ook een groot statief mee te bestellen. 

Te gebruiken via USB

Zodra je de selfie LED ring lamp aansluit op een USB-poort van een opgeladen powerbank, laptop, USB-lader of computer kan hij in gebruik worden genomen. Het is ideaal om hem ook onderweg te kunnen gebruiken door alleen een opgeladen powerbank mee te nemen.

Inclusief stevige telefoonhouder

Naast de LED ring lamp wordt er een stevige telefoonhouder meegeleverd. Doordat deze gemakkelijk te verstellen is, kan ieder formaat telefoon erin geplaatst worden. De telefoon zelf is 360 graden te draaien, zodat je altijd je camera in de juiste positie krijgt. Er wordt ook een statiefkop meegeleverd waardoor de LED ring alle kanten op bewogen kan worden. 

Productspecificaties:

✔ Selfie LED ring lamp
✔ 3 standen: warm wit, helder wit, natuurlijk licht.
✔ 30 helderheidsniveaus.
✔ Maak zelf perfecte foto’s en video's voor social media.
✔ Handig als make-up LED lamp.
✔ Geschikt als lamp op het nachtkastje.
✔ Te gebruiken via USB: powerbank, laptop, computer en USB-lader.
✔ Stevige telefoonhouder.
✔ 30 cm doorsnee.
✔ Inclusief bureaustandaard.
✔ Inclusief ophangsysteem aan de achterkant.
✔ 360 graden draaibaar voor de perfecte hoek.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//