Aansluitmateriaal RGB+CCT ledstrips

RGB+CCT strips aansluiten, ook wel RGBWW strips genoemd met 6 aders. Sluit deze strips nu eenvoudig aan met de click connectoren van LEDStripXL.nl

Aansluitmateriaal voor RGB+CCT led strips

Het aansluiten van een ledstrip is nu nog eenvoudiger met de klik connectoren in ons assortiment. Verbind en sluit de LED strips aan zonder dat solderen nodig is. Onze aansluitmaterialen voor RGB+CCT ledstrips zijn ideaal om eenvoudig en snel ledstrips aan te sluiten.

Wil je een RGB+CCT LED strip aansluiten op een stroombron of controller? Dat kan met diverse aansluitmaterialen voor RGB+CCT LED strips die in deze categorie te vinden zijn. Enkele voorbeelden van aansluitmaterialen voor RGB+CCT ledstrips, zijn:

Stroomdraad voor RGB+CCT LED strips - 6 aderig 

Verleng het signaal tussen een RGB+CCT LED strip en een controller of voeding met dit 6-aderige stroomdraad. Met een dikte van 0.52mm² per ader (AWG20) is dit stroomdraad uitermate geschikt voor de lange lengtes aan RGB+CCT ledstrip. 

Klik connectoren voor RGB+CCT LED strips

Reststukken van afgeknipte RGB+CCT LED Strips zijn nu nog eenvoudiger te hergebruiken met deze handige klik connector voor IP20 RGB+CCT LEDStrips of de klik connector voor IP65 RGB+CCT LEDstrips van 12mm breed. Sluit aan de ene kant zes aderig stroomdraad aan voor het RGBCWW+ Signaal zonder dat je hoeft te strippen en aan de andere kant de RGB+CCT LED, eenvoudig klik en klaar. RGB+CCT ledstrips worden ook wel RGB+Warm wit en Koud wit of RGBWW (Rood, Groen, Blauw, Wit, Wit (1 Warm en 1 Koud) genoemd.

Gebruik de IP20 of IP65 klik connector als je:

  1. Een RGB+CCT LED Strip wilt opdelen in meerdere lengtes en niet wilt solderen
  2. Een reststuk RGB+CCT LED Strip hebt zonder een draadaansluiting.
  3. Een 6-aderige RGB+CCT ledstrip hebt van 12mm die niet waterdicht is (IP20) en geen siliconen laag heeft.
  4. Een 6-aderige RGB+CCT ledstrip hebt van 12mm die wel waterdicht is (IP65) en een siliconen laag heeft.


Uiteraard vind je nog veel meer aansluitmateriaal voor RGBWW strips bij LEDstripXL. Neem gerust een kijkje. Kom je er niet helemaal uit of kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!

//