Showroom in Deventer

Bezoek onze showroom en doe inspiratie op!

 

Wil je jouw woning, tuin of andere omgeving voorzien van energiezuinige LED strips of andere LED verlichting? Maar weet je niet zo goed wat de mogelijkheden zijn, hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien en/of welke LED strips, voeding en accessoires je nodig hebt? Kom dan langs in onze showroom om diverse toepassingen te kunnen bekijken. We geven graag advies op maat, indien naar wens onder het genot van een heerlijke kop koffie. Je kunt bekijken welke soort LED strip of andere LED verlichting bij jouw wensen past. Zo weet je zeker dat je met de juiste producten en met het juiste specialistische advies naar huis gaat.

Wil je LED strips komen bekijken in onze showroom? Dan kan je hiervoor een afspraak
maken via [email protected] of neem contact op met ons via het telefoonnummer 0575-469884.
Ben je in de buurt, dan kan je natuurlijk altijd even binnenlopen.

Wil je een bestelling ophalen bij ons in de showroom? Dan kan je tijdens het bestelproces
kiezen voor de optie ''afhalen te Deventer''. In het opmerkingenveld kan je aangeven
wanneer je de bestelling wenst op te halen zodat deze tijdig klaar zal liggen.

 

     Showroom Deventer, LEDstripXL, ledstrips, trapverlichting                        LEDstrips keuken, Showroom Deventer, ledstrips

 

In onze showroom te Deventer is te bekijken:

Een trap voorzien van LED strips

Wil je LED strips verwerken in de traptreden of trapleuning? Dan kun je in onze showroom bekijken hoe dit eruit kan komen te zien. Wij geven je graag advies over welke soort LED strip het beste bij jouw trapsoort en wensen past en wat je nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen. Ook leggen wij graag uit op welke manier de LED strip, voeding en accessoires moeten worden aangesloten. 

LED strips voor de keuken

Het is erg belangrijk om veel licht in de keuken te hebben. Wil je jouw keukenblad, keukenkastjes, afzuigkap of andere elementen in de keuken verlichten door middel van LED strips? Dan geven wij graag advies op maat. In onze showroom is een keuken te bekijken waar op diverse plekken LED strips zijn toegepast. Graag laten wij ook het verschil zien tussen een warm-witte LED strip en een koud-witte strip. Wil je je voor het bezoek aan de showroom even inlezen over de mogelijkheden voor ledstrips in de keuken? Je vindt hier meer informatie.

LED strips in een kast

Kledingstukken uitlichten in een kledingkast, of eindelijk eens dat donkere kastje van het Tv-meubel van verlichting voorzien? Of wil je LED strips in een gave vakkenkast plaatsen om zo accessoires, foto’s en plantjes uit te lichten? Het is allemaal mogelijk! In de showroom kan je een vakkenkast bekijken, waar een RGB+CCT ledstrip in is verwerkt. Zo kan je goed zien of je het liefst voor een enkelkleurige ledstrip gaat, of dat je liever gebruik maakt van een RGB, RGBW, RGB+CCT of Dual White strip.

LED strips in een verlaagd plafond

Onze showroom is volledig voorzien van een verlaagd plafond. Het perfecte voorbeeld van hoe het er in de werkelijkheid uit komt te zien als je een LED strip in een verlaagd plafond verwerkt. Je creëert door LED strips in een koof of verlaagd plafond te plaatsen, indirect licht. Indirect licht is minder fel en opvallend, maar het creëert wel ontzettend veel sfeer en een natuurlijke uitstraling. Benieuwd naar de voordelen van koofverlichting of van LED strips in een verlaagd plafond? Of wil je je inlezen voor je bezoek aan de showroom? Hier lees je er meer over.

LED strips achter de TV

Wil je een stijlvol ambilight-effect creëren achter je televisie? Maar wil je geen nieuwe televisie aanschaffen? Dan kan je met LED strips hetzelfde effect verwezenlijken. Benieuwd naar hoe LED strip verlichting achter de TV eruit kan komen te zien? Je kan dit in onze showroom bekijken.

LED-lampen

In onze showroom in Deventer hebben we een prachtig plafond met allerlei aangesloten LED-lampen. Hierdoor kun je direct zien wat de uitstraling van welke LED lamp is, hoe de instelbare kleuren eruit zien en wat de mogelijkheden zijn. In onze showroom kun je onder andere LED-lampen bekijken met GU10 fitting, MR16 fitting en E27 fitting. Ook vind je er diverse downlights, waarmee je iedere ruimte van het huis de juiste sfeer kunt geven.  

RGB+CCT Floodlights, bouwlampen en tuinspots van hoge kwaliteit

Naast alle LED strips en compacte LED-lampen zijn ook floodlights en bouwlampen te bekijken in de showroom. Zo kun je goed het verschil in Watt zien en bekijken welke floodlight of bouwlamp bij jouw wensen past. Wil je jouw tuin gezellig verlichten in allerlei kleuren? Bekijk dan ook direct verschillende tuinspots in onze showroom.

 

 

//