Zakelijk contact

LEDStrip XL rolt in 2016 haar zakelijke aanbod verder uit met een verbreding van haar assortiment voor de groot afnemers, installateurs, bouwbedrijven en wederverkopers. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van LEDstrip verlichting, aluminium profielen en installatie- en aansluitmateriaal? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en krijg een vaste plek in onze vertrouwde vaste partner cirkel.

Voor installateurs van onder andere led verlichting

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij waar u verlichting, accessoires en toebehoren kan afnemen met een vaste korting en de mogelijkheid tot afhalen, meedenken en maatwerk? Wilt u kwalitatieve producten en materialen maar geen hoofdprijs betalen? Zelf kiezen voor een A-merk of een low budget keus? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden, vrijblijvend!

Bekijk hier onze nieuwe LED Modules voor gevel verlichting en licht reclame.
Bekijk hier onze LED High Bay lampen voor magazijn verlichting en grote oppervlakten. Hier krijgt u natuurlijk als zakelijke koper nog extra korting op.

Voor (ledstrip) wederverkopers

Klaar met lange levertijden en op zoek naar gewoon goede artikelen waar u uw klanten blij mee kan maken? Heeft u grote aantallen nodig van een accessoire of een speciale prijs voor een project van een klant? Naast onze standaard staffelkortingen in de producten kunnen wij u een speciale aanbieding maken voor een vast kortingspercentage op al uw inkopen. 
Stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden.

Voor Interieur en Exterieur designers

Bent u standbouwer? Of maakt u meubels? Als u op zoek bent naar een bedrijf met kennis van zaken dan bent u bij ons aan het juiste adres. LEDStripXL is niet alleen een webshop waar u tegen een scherp tarief de ledstrips en toebehoren kan kopen. Al sinds 2010 zijn wij bezig met ledstrips, led lampen en alles wat daarbij hoort. Op dit moment hebben we zo'n 25 soorten aluminium profiel in ons assortiment! Voor elke vloer, wand, keukenblok of verlaagd plafond hebben we de juiste oplossing. Benieuwd naar onze meest recente catalogus?  Vraag hier vrijblijvend meer informatie aan.

Voor Architectonische oplossingen op maat

Bent u als projectleider op zoek naar een specifiek aluminium profiel voor een maatwerk project met led verlichting? Wilt u geen gedoe met kwaliteit en een puik eind resultaat afleveren waarmee u en uw klanten meer dan tevreden zullen zijn? LEDStripXL verkoopt onder andere ledstrips met leds van het A-merk Epistar, Samsung en Nichia. Voor een stijlvolle afwerking kan u kiezen uit aluminium profielen van Klús® Design of Lumines® Lighting. Bekijk onze nieuwe lijn architectonische profielen of neem contact met ons op voor alle details.  

Bekijk hier alle LED Profielen.
//