LED Gaming

Game-accessoires met LED verlichting

Nieuw bij LEDStripXL: LED gaming accessoires. LED accessoires maken je game-ervaring zoveel leuker! Sluit een gaming toetsenbord en gaming muis aan met LED verlichting en til je game-ervaring naar een hoger niveau!

Toetsenborden met RGB LED verlichting

In het assortiment van LEDStripXL vind je diverse gaming toetsenborden met RGB LED verlichting. Sluit het gaming toetsenbord aan op je computer en game in stijl. Verhoog of verlaag met de toetsenborden gemakkelijk het volume, pas de helderheid aan en stel achtergrondverlichting in naar wens. De iMice gaming toetsenborden beschikken over diverse functies en sneltoetsen waardoor het gamen niet alleen makkelijker, maar ook leuker wordt. Wat vind je bijvoorbeeld van dit game toetsenbord met RGB verlichting?

Gaming muis met LED verlichting

Ben jij een gamer? Dan kan een game muis met LED verlichting natuurlijk niet ontbreken. Het ziet er niet alleen heel gaaf uit, het is ook nog eens ontzettend handig. We hebben diverse game muizen van het merk iMice in ons assortiment. Kies een gaming muis met het gewenste aantal knoppen en pas gemakkelijk tijdens het gamen het DPI-bereik aan. Raak dankzij het ergonomische ontwerp niet snel vermoeid en ervaar een hoge precisie, snelle respons en een goede stabiliteit. Ga jij voor een metalen mechanische game muis, een honeycomb game muis of misschien wel een draadloze muis met RGB verlichting? In één keer klaar zijn? Bekijk deze set met toetsenbord en muis eens.

Maak je gamesetting compleet!

Met een game toetsenbord en game muis ben je er eigenlijk nog niet. Hoe meer game accessoires met LED verlichting, hoe beter! Om de setting helemaal compleet te maken, kan je de computer van een gave RGB behuizing voorzien. Maak je gebruik van een externe SSD? Bekijk dan eens deze RGB M.2. NVMe SSD behuizing!

//