LED Bouwlampen met witte kleur

Bestel hier led bouwlampen en floodlights met witte lichtkleur. De kleurtemperatuur van 4500K zorgt voor een helder en fel schijnsel Ideaal als gevelverlichting.

Geen producten gevonden...

LED Bouwlamp Helder Wit

Vervang uw oude bouwlamp voor deze energiezuinige led bouwlamp (ook wel LED Floodlight genoemd). LEDStripXL heeft jarenlange ervaring bij het distributeren van deze lampen en heeft deze al geruime tijd in haar assortiment. Kies voor een LED bouw lamp om uw gevel of reclamebord van extra aandacht te voorzien. 
Het helder witte licht van deze stralers is uitermate geschikt om panden, gevels, borden, binnenruimtes, magazijnhallen, schuren en opritten mee te beschijnen

Voor elke situatie een schijnsel

De lampen in deze categorie hebben een helder witte lichtkleur van ongeveer 4500K. Deze neutrale, natuurlijk witte kleur is geschikt voor diverse doeleinden. Doordat er geen blauw of geel door het licht zit, heeft u met deze led bouwlamp een ideale ondersteuning voor bijvoorbeeld het beschijnen van uw tuin 's of oprit wanneer het donker wordt. 
Door de handige ophang beugel kunt u de lamp vaak eenvoudig monteren aan de muur door middel van schroeven en in de gewenste stand te zetten door het draaisysteem van de beugel.

Verlichting voor bedrijven

Bouwlampen zijn natuurlijk ideaal als bedrijfsverlichting of voor reclamebureaus. Door de hoge lichtopbrengst en het energiebesparende karakter zijn deze lampen uitermate geschikt voor alle soorten projecten met belichting. Heeft u een speciaal project voor ogen en wilt u weten of onze led bouwlampen geschikt zijn voor uw doeleinden? Neem contact met ons op 
//