RGB LED Kubus en LED Bollen

LED Kubus of LED bollen voor in de tuin bestellen? Unieke LED decoratie op batterijen voor in de tuin! Inclusief afstandsbediening voor diverse opties.

€29,95
€49,95
€69,95
€89,95
Sale
LED Stoel Cilinder
€59,95 €69,95

RGB LED kubussen en LED bollen met afstandsbediening

In deze rubriek vind je ons complete assortiment aan LED kubussen en LED bollen / ballen. Al deze artikelen komen met een afstandsbediening om de kleuren in te stellen en kleurprogramma's in te stellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het 'faden' van kleuren (langzaam in elkaar overlopen) en het knipperen van kleur naar kleur. Natuurlijk kun je de kubus of bol ook dimmen met de afstandsbediening. De 24 knoppen bieden uiteenlopende mogelijkheden, voor elk moment een gewenste stand!

Opladen en werking LED bollen en kubussen

De LED kubussen en LED bollen hebben een ingebouwde accu die ervoor zorgt dat na opladen de LED bol of LED kubus snoerloos gebruikt kan worden. Ze kunnen dus geheel draadloos gebruikt worden en moeiteloos tot 8 uur mee gaan na volledig opgeladen te zijn. Je ontvangt bij het product een oplader welke in de onderkant van de kubus of bol kan worden geplugd en met een stekker in het stopcontact kan worden bevestigd om op te laden.

Toepassingen en gebruik LED bollen en LED kubus

Het materiaal van de LED bollen en de LED kubus is polyethyleen kunststof en is nagenoeg onbreekbaar! Gebruik de LED kubus bijvoorbeeld om op te zitten in de tuin, in huis of misschien wel op een evenement. De LED bollen en kubussen zijn volledig waterdicht en dus geschikt voor buitengebruik. Wil je een vijver of zwembad een upgrade geven? Laat de LED bollen in het water drijven! De plek waar de oplader bevestigd kan worden heeft een speciale afdekking waardoor ook hier geen water kan binnen dringen. Wij raden het niet aan om de producten volledig onder water te gebruiken.
 
//