LED Downlight

Energie besparende LED Downlight lampen van LEDStripXL. Deze inbouw led downlights zijn geschikt voor in huis, kantoor of buiten in een overkapping.

€16,95
Sale
Zigbee PRO RGB+CCT Downlight 9 Watt
€32,95 €39,95
Sale
Zigbee PRO RGB+CCT Downlight 12 Watt
€39,95 €47,95
Sale
Zigbee PRO RGB+CCT 12W LED Downlight
€39,95 €44,95

Bespaar tot wel 80% op uw huidige verlichting met deze energie besparende LED Downlight lampen. Met een mooi design en hoge lichtopbrengst haalt u met deze lampen het hoogste rendement uit uw investering. 

LED Downlight lampen

Met veelzijdige toepassingsmogelijkheden zijn deze LED Downlight lampen uitermate geschikt voor vrijwel alle locaties in en om het huis. LED Downlights worden vaak gebruikt in keukens, woonkamers en als kantoor verlichting. U kan de lampen natuurlijk ook in een overkapping buitenshuis gebruiken, bijvoorbeeld bij de voordeur. Door het prettige warm witte licht (3000K) creëert u een warme maar toch heldere sfeer in huis. 

 

Installatie van de LED Downlights

Let bij het plaatsen van de lampen op de diameter van de lamp en het gat dat u gaat boren. De lamp heeft twee klemmen aan beide zijdes waardoor u deze eenvoudig kan vastklemmen in het geboorde gat. Kijk voor alle maten van de lamp in het tabblad specificaties.
//