LED Meubels

Bij LEDstripXL ben je aan het juiste adres voor jouw zoektocht naar LED meubels. Met een uitgebreid en uniek assortiment is de kans groot dat je bij ons vindt wat je zoekt!

Sale
LED Stoel Cilinder
€59,95 €69,95
€89,95

LEDstripXL heeft een uitgebreid en uniek assortiment wat betreft LED meubels. LED meubels zorgen voor een origineel interieur. Voeg bijvoorbeeld één van onze LED tafels toe aan de kamer van je kinderen, of kleed je tuin aan met onze magische LED bollen in diverse formaten. 

LED meubels eigenschappen

Niet alleen staan onze LED meubels goed, ze zijn ook nog eens praktisch.

√ LED verlichting gebruikt 10% van wat een gloei- of halogeenlamp verbuikt aan energie. Zo is het dus niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook nog eens geldbesparend en milieuvriendelijk.
√ Met de meegeleverde infrarood afstandsbediening verander je met gemak op afstand de kleur en intensiteit van de verlichting. Tevens kun je gebruik maken van verschillende licht programma's, zoals overvloeien of knipperen.
√ Laad je LED meubel met gemak op met de meegeleverde adapter en beleef vervolgens urenlang, draadloos plezier.
De verlichting van LED meubels brandt op vol vermogen branden. Dit zorgt ervoor dat je zelfs in de vorst gebruik kunt maken van deze mooie verlichte meubels.

//