Aansluitmateriaal RGBW ledstrips

RGBW ledstrip aansluiten is nu nog eenvoudiger met de click connectors van LEDStripXL. Verbindt en sluit een RGBW ledstrip aan zonder te solderen

Aansluitmateriaal RGBW ledstrips

Het aansluiten van een ledstrip is nu nog eenvoudiger met de klik connectoren in ons assortiment. Verbind en sluit de LED strips aan zonder dat solderen nodig is. Onze aansluitmaterialen voor RGBW ledstrips zijn ideaal om eenvoudig en snel ledstrips aan te sluiten.

Wil je een RGBW LED strip aansluiten op een stroombron of controller? Dat kan met diverse aansluitmaterialen voor RGBW LED strips die in deze categorie te vinden zijn. Enkele voorbeelden van aansluitmaterialen voor RGBW ledstrips, zijn:

Stroomdraad voor RGBW LED strips - 5 aderig 

Verleng het signaal tussen een RGBW LED strip en een controller of voeding met dit 5-aderige stroomdraad. Met een dikte van 0.52mm² per ader (AWG20) is dit stroomdraad uitermate geschikt voor de lange lengtes aan RGBW ledstrip. Je kunt ook kiezen voor 0.34 mm² per draad (AWG22) of 0.84 mm² per draad (AWG18).

RGBW klik koppelstuk met draad

Indien je een RGBW ledstrip hebt geknipt, zit er vaak geen aansluiting meer aan de strip. Wil je dit stuk toch aansluiten? Deze connector maakt het heel gemakkelijk! Afhankelijk van welke versie je kiest, plaats de strip in de connector op de pinnetjes (IP65 strips met siliconen laag) of onder de schuifjes (strips zonder siliconen laag), klik de connector dicht en de connectie is gemaakt! 

Geschikt voor 5 kanaals RGBW LED strip verbindingen. Je kunt de connector gebruiken als je:

- een RGBW LED strip wilt opdelen in meerdere lengtes en niet wilt solderen
- een rest stuk RGBW LED strip hebt zonder een draadaansluiting
- de je de IP65 siliconen laag van de RGBW ledstrip wilt laten zitten, maar toch een draad aan de strip wilt maken.

RGBW LED Strip klik koppelstuk soldeervrij voor hoeken

Wil je twee RGBW LED strips in een hoek van 90 graden plaatsen? Of wil je een RGBW LED strip met een pcb breedte van 12mm met 5 aders verlengen? Dan kan je daar deze klik connector voor hoeken voor gebruiken. Let op: deze klikconnector is alleen geschikt voor RGBW ledstrips.


Uiteraard vind je nog veel meer aansluitmateriaal voor RGBW strips bij LEDstripXL. Neem gerust een kijkje. Kom je er niet helemaal uit of kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen graag!

//