Garantiebeleid en voorwaarden

Ledverlichting met standaard 5 jaar garantie

  • LEDStripXL hanteert standaard 5 jaar garantie op defecten die zich voordoen bij normaal gebruik.
  • Indien u een artikel zelf aanpast door middel van knippen, solderen of anderzijds aanpassen in dusdanige mate dat de normale werking hiervan beïnvloed kan zijn, komt de standaard garantie te vervallen. Neem in dit geval contact met ons op voor een passende oplossing.
  • Indien u een artikel heeft gebruikt in omstandigheden welke niet geschikt zijn voor het betreffende artikel, komen de standaard garantie voorwaarden te vervallen. Denk hierbij aan waterschade bij een niet-waterdicht product of blootstelling aan weersomstandigheden welke buiten de normale waarden vallen.

Ledverlichting niet goed? Geld terug!

  • Indien u binnen 100 dagen na ontvangst niet tevreden bent over het ontvangen artikel mag u het product in de meeste gevallen retourneren* voor een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag.
  • Bij het reclameren van een defect dragen wij zorg voor een vervangend artikel welke minstens dezelfde specificaties en eigenschappen heeft als het oorspronkelijk bestelde artikel.
  • Bij het retourneren of reclameren van een defect kunnen wij geen geld terug geven als dit buiten de 100 dagen zichttermijn valt. 

*Overmaat pakketen (langer dan 1.20 en/of zwaarder dan 20kg) hebben andere verzendtarieven, waardoor deze niet binnen deze dekking vallen. Uiteraard krijgt u wel uw volledige aankoopbedrag terug, indien u deze retour stuurt.


Kijk voor alle voorwaarden en bepalingen in de Algemene Voorwaarden.
//