Ledstrips voor in je woonkamer

Ledstrips zijn erg geschikt voor de woonkamer, omdat er veel plekken zijn waar je dit toe kunt passen. Daarbij is de woonkamer een plek in huis waar je de meeste tijd doorbrengt, wat betekent dat je hier ook nog optimaal van kunt genieten. De ledstrips brengen namelijk veel sfeer met zich mee, waardoor het erg gezellig in de woonkamer wordt. In elke gewenste donkere hoek kun je gebruikmaken van de ledstrips van LEDStripXL, waardoor de ruimte ook optisch nog een stuk groter lijkt. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij vertellen het je graag. 

Ledstrips in jouw woonkamer

Heb je in de woonkamer een verlaagd plafond met koof? Dan is het erg sfeervol om hier ledstrips te plaatsen. De koofverlichting is namelijk erg sfeervol en zorgt ervoor dat de gehele ruimte van bovenaf goed wordt verlicht. Het voordeel van ledstrips in een koof is dat je ze niet ziet, alleen het prachtige licht wat eruit voortkomt. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden van ledstrips in je woonkamer? Wat dacht je van prachtige kastverlichting of verlichting in het tv-meubel? Deze meubels krijgen hierdoor meer aandacht, terwijl de verlichting in de woonkamer ook nog eens goed verspreid is. Wist je dat ledstrips erg tijdloos zijn? Je kunt zo vaak jouw interieur veranderen, maar de ledstrips in jouw woonkamer blijven altijd perfect passen. 

Welke ledstrips kies je?

De lengte van de ledstrips zijn vaak in de woonkamer een stuk langer, omdat de ruimte een stuk groter is dan wanneer je de ledstrip bijvoorbeeld in de badkamer gebruikt. Hierdoor is het belangrijk om goed te letten op de lengte van de ledstrips, omdat er een aantal ledstrips aan elkaar gekoppeld moeten worden. Wij adviseren voor deze situaties altijd 24 Volt ledstrips

. Bij LEDStripXL heb je een ruime keuze uit verschillende kleuren en maten ledstrips voor de woonkamer. Naast de standaard ledstrip in het wit, bieden wij jou ook de multikleur strips zoals RGB ledstrip, ledstrip RGBW en RGB+CCT ledstrips. Welke ledstrip past het beste in jouw woonkamer? 

Woonkamer ledstrips van LEDStripXL

Wij hebben een ruim assortiment met ledstrips voor jouw woonkamer op voorraad. Op elke gewenste plek in de woonkamer zal er een mooi effect ontstaan door de ledstrips. Weet je nog niet helemaal wat je wilt? In onze showroom kun je natuurlijk inspiratie opdoen. Daarbij staan onze specialisten in de showroom voor je klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de juiste verlichting. Bij vragen kun je gerust ook contact opnemen met onze klantenservice, want wij staan je ook graag te woord en helpen je graag verder.

Bekijk alle categorieën

//