Ledstrips met dimmers

Ledstrip dimmer

Heb je ledstrips in huis of ga je aan de slag met het plaatsen van ledstrips? Dan is het ook handig om hier dimmers voor aan te schaffen. Dimmers maken het namelijk mogelijk dat het licht op een gewenste hoeveelheid licht worden afgestemd. Hierdoor heb je op elk moment van de dag de gewenste hoeveelheid licht. Is het donker weer? Geen zorgen! Je kunt de ledstrips gewoon wat feller laten schijnen. Klaart het daarna weer op? Dan kun je ze ook weer minder fel zetten. LEDStripXL heeft alle ledstrip dimmers uit voorraad geleverd. Je vindt ze hier.

Dimmers voor ledstrips

Alle ledstrips zijn te dimmen, waardoor het niet uitmaakt welke kleur ledstrips je uitkiest. Het hangt vaak ook af van de ruimte waarin je de ledstrips gaat plaatsen. In een woonkamer zul je eerder voor een sfeervolle en warme kleur gaan, terwijl de keuken eerder vraagt om helder wit licht. Echter kun je hierin helemaal zelf de keuze maken. Denk aan RGB+CCT strips waarbij alle kleuren kunnen worden ingesteld en daarnaast ook warm en/of koud wit licht. Welke kleur kies je?

Plug and play ledstrip dimmers

Alle ledstrips dimmers uit ons assortiment zijn direct aan te sluiten op de ledstrip en/of op de voeding. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk om de ledstrips aan te sluiten. Dit wordt ook wel plug and play genoemd. Dimbare ledstrips bieden dus erg veel gezelligheid, doordat je zelf de sfeer kunt bepalen. Kies bijvoorbeeld de ledstrips dimmer 220V voor een mooi effect.

Ledstrips online bestellen bij LEDStripXL

Heb je de juiste ledstrip dimmers uitgekozen? Bestel dit dan gemakkelijk via onze website. Wij leveren op een werkdag al binnen 24 uur, dus je kunt thuis of op kantoor direct aan de slag met het plaatsen van de ledstrips. Daarbij is de verzending vanaf €75,- geheel gratis, waardoor het aantrekkelijk is om direct een grotere hoeveelheid aan te schaffen. Hiermee kun je dan overal in huis ledstrips plaatsen, want er zijn tal van mogelijkheden met onze ledstrips.

Vragen over het dimmen van ledstrips

Heb je een vraag over het dimmen van ledstrips? Neem dan nu contact op met onze specialisten. Zij kunnen je meer informatie geven over al onze dimmers en alle mogelijkheden. Daarbij voorzien zij je direct van een passend advies. Daarnaast kun je ook altijd een bezoekje brengen aan onze showroom, want hier kun je nog veel meer inspiratie opdoen en met eigen ogen zien hoe het dimmen van ledstrips in zijn werk gaat.

//