Verzending en retourneren

LEDStrips besteld, betaald en nu?

LEDStripXL verstuurd al haar pakketten vanuit haar eigen magazijn in Deventer. Door een nauwe samenwerking met DPD Pakketservice kunnen wij vrijwel altijd binnen 24 uur uw bestelling af leveren. Bestellingen dienen voor 16.00 op werkdagen afgerond te zijn om een 99% zekerheid op de 24 uurs levering te kunnen bieden.


Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling wordt altijd in een stevige doos, eventueel met milieubewust geproduceerd opvulpapier, verzonden met de koerier van DPD Pakketservice. Uw bestelling wordt altijd verzekerd verzonden en via een e-mail ontvangt u een link met een tracking code om uw pakket te volgen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Doordat wij DPD Predict gebruiken, kunt u zelf kiezen of u het pakket op de opvolgende werkdag (ook op zaterdag!) of op een andere dag naar keuze wilt laten bezorgen. Dit kan door middel van een e-mail of sms.
U kunt op deze manier uw pakket ook voortijdig weigeren of op een ander adres laten bezorgen. Erg handig dus!

Ik wil niet dat mijn pakket wordt aangeboden bij de buren! 

Indien u niet wilt dat uw pakket bij de buren wordt aangeboden door de koerier, dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven in het opmerkingen veld. Dit kan ook nog tijdens de verzending als u ons tijdig op de hoogte brengt.

Ik wil mijn pakket retourneren

U heeft als consument recht op 14 dagen zichttermijn voor uw online aankoop. Bij LEDStripXL maken we hier 100 dagen van! Zo heeft u extra tijd om uw producten goed te bekijken en beoordelen alvorens u het definitief in uw bezit houdt. 
Kijk voor alle informatie omtrent retourneren op de pagina retouren
Let op: Indien u ZAKELIJK aanvinkt bij het afrekenen van uw bestelling of het aanmaken van uw account, kan u geen aanspraak maken op de wet kopen op afstand voor particulieren. U heeft dan geen zichttermijn of afkoelperiode en kan alleen iets retour sturen als u recht heeft op garantie. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Ik wil mijn bestelling graag afhalen

U bent op werkdagen van harte welkom in onze showroom in Deventer om uw bestelling af te halen. Een gezicht bij een online aankoop is wel zo prettig! We kunnen u hier direct van informatie en uitleg voorzien mocht u daar baat bij hebben. 
Voor onze bedrijfslocatie klikt u hier 

Uw bestelling naar het buitenland laten versturen

LEDStripXL stuurt haar bestellingen door heel Europa! Voor slechts € 4,95 (vanaf prijs) zenden wij uw bestelling naar elk adres in Nederland. Voor België, Luxemburg of Duitsland betaald u € 6,95. 
Wilt u uw zending naar uw vakantieadres of een ander buitenlands adres laten versturen? Neem dan contact met ons op voor het tarief. 

//