Speciale LED Strips

Speciale LED Strips met bijzonder hoge lichtopbrengsten, uitzonderlijke kleur temperaturen en exceptionele eigenschappen.

€109,95
€109,95
€109,95

In deze rubriek vindt u de LED Strips die niet echt passen in een andere categorie. Strips met een bijzondere kleurtemperatuur, een extreem hoge lichtopbrengst of andere eigenschappen die niet bij een andere categorie passen.

Nichia LED Strips

Nichia is een diode fabrikant uit Japan welke onder andere gespecialiseerd is in LED's. Het bedrijf produceert zeer hoogwaardige leds welke bekend staan om een hoge lumen per watt opbrengst en een zeer hoge kwaliteit. 
LEDStripXL voert een aantal strips in haar assortiment waarin Nichia leds zijn vervaardigd. Om het kleurtemperatuur bereik van 2000-2700K goed te vertegenwoordigen hebben we gekozen voor Nichia als merk voor deze relatief lastige kleurtemperaturen. Als u dus Nichia als merk ziet staan bij de LEDStrip dan kan u er vanuit gaan dat de kwaliteit uiterst hoogstaand is. Het bereik van de kleurtemperatuur zal <50k afwijken van de gestelde kleur temperatuur.

 

//