LED Bouwlamp met PIR bewegingsmelder

Zoekt u een LED bouwlamp met sensor? Wij hebben een uitgebreid assortiment LED bouwlampen met bewegingsmelder (pir sensor) die inschakelt wanneer er beweging wordt waargenomen. Handig als verlichting voor om het huis!

Geen producten gevonden...

LED Bouwlamp met bewegingsmelder

Zoekt u een LED bouwlamp met sensor? Bij ons heeft u keuze uit een breed assortiment bouwlampen van topkwaliteit! Vervang uw oude bouwlamp voor deze energiezuinige led bouwlamp (ook wel LED Floodlight genoemd). LEDStripXL heeft jarenlange ervaring bij het distributeren van deze lampen en heeft deze al geruime tijd in haar assortiment. Kies voor een LED bouwlamp met PIR sensor om uw oprit, tuin of bedrijventerrein van extra aandacht te voorzien. 

Voor elke situatie een schijnsel

De lampen in deze categorie hebben een helder witte lichtkleur van ongeveer 4500K. Deze neutrale, natuurlijk witte kleur is geschikt voor diverse doeleinden. Doordat er geen blauw of geel door het licht zit, heeft u met deze led bouwlamp een ideale ondersteuning voor bijvoorbeeld het beschijnen van uw tuin 's of oprit wanneer het donker wordt. 
Door de handige ophang beugel kunt u de lamp vaak eenvoudig monteren aan de muur door middel van schroeven en in de gewenste stand te zetten door het draaisysteem van de beugel.

LED bouwlamp met sensor

De LED Bouwlampen in deze rubriek zijn allemaal voorzien van een Pir bewegingssensor. Deze is in te stellen op diverse manieren. Bekijk het product van uw keuze en zie de opties voor de sensor in de omschrijving.

Verlichting voor bedrijven

Bouwlampen zijn natuurlijk ideaal als bedrijfsverlichting of voor reclamebureaus. Door de hoge lichtopbrengst en het energiebesparende karakter zijn deze lampen uitermate geschikt voor alle soorten projecten met belichting. Heeft u een speciaal project voor ogen en wilt u weten of onze led bouwlampen geschikt zijn voor uw doeleinden? Neem contact met ons op 
//