LED strips met een Oranje uitstraling

Nederland is oranje, LEDStripXL heeft ledverlichting met de kleur oranje. Koop uw oranje ledstrip verlichting met 2 jaar garantie en 30 dagen zichttermijn

€6,95
€12,95
€16,95
€26,95
€26,95
€44,95

Oranje LED Strips verlichting

Iets roder dan geel en iets geler dan rood. Met oranje heeft u precies de kleur die past bij de Nederlandse trots! Geschikt voor speciale gelegenheden zoals voetbal wedstrijden, nationele feestdagen en diverse andere festiviteiten waar de kleur oranje goed bijpast.
Natuurlijk kan de donkere gloed van de oranje ledstrips ook goed gebruikt worden voor uitgaansgelegenheden zoals cafés, kroegen en restaurants. Vervang uw oude of saaie verlichting met deze energiezuinige ledverlichting in de kleur oranje van LEDStripXL.

Prijs & kwaliteit in de kleur oranje

LEDstripXL staat bekend om haar kwaliteit en snelle levertijden. Bovendien bieden wij altijd de scherpste prijzen! We houden dagelijks onze concurrentie in de gaten en passen onze prijzen waar nodig aan. 
Omdat er vrijwel geen andere aanbieders van oranje ledstrips in Nederland zijn, houden wij het kwaliteitsniveau hoog.
 

Het samenstellen van uw eigen ledstrip set

Binnen elk artikel heeft u een aantal opties die u kunt kiezen. De belangrijkste keuze is de waterdichtheid van de ledstrip. Wilt u de strip enkel voor binnen gebruiken, voor buiten onder de veranda of volledig onder water? Voor de volledige uitleg hierover leest u meer door een artikel te openen. 

Naast deze keuze heeft u de mogelijkheid voor het toevoegen van een transformator. Gebruikt u de strip in bijvoorbeeld uw woonkamer dan heeft u een omvormer van 230V naar 12V of 24V nodig. U hoeft enkel de toevoeging aan te vinken, wij leveren de juiste adapter voor de bestelde strip. Onze LEDstrips zijn direct te gebruiken op een accu van 12 volt of 24 volt, u heeft hierbij geen extra adapter nodig. Wilt u meerdere strips op één stroomadapter aansluiten, dan heeft u een andere stroomadapter nodig. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de pagina ''Voedingsadapters''.
 

Deel uw foto en maak kans op een leuke goodie!

Heeft u een oranje ledstrip gekocht en bent u tevreden met het resultaat? Laat het ons weten via instagram met de hastag #ledstripxl en u maakt niet alleen kans op een plek op onze homepage maar ook op een leuke goodie.  
//