Ledstrips voor in de slaapkamer

Licht in de slaapkamer is erg belangrijk, voor het lezen van een boek tot aan het uitkiezen van je kleding. Overal heb je voldoende licht bij nodig, en bij de ene activiteit net wat meer dan de andere. Meestal is het buiten donker als je in je slaapkamer staat en daarom adviseren wij om ledstrips te plaatsen in je slaapkamer voor voldoende licht en daarbij een sfeervol effect. In de slaapkamer wil je waarschijnlijk ook een iets warmer licht dan bijvoorbeeld in de badkamer of de keuken. Dat kan allemaal met de ledstrips voor de slaapkamer van LEDStripXL.
 

Diverse mogelijkheden voor licht in de slaapkamer

Een enkele verlichting is niet genoeg voor de slaapkamer. Naast het feit dat je waarschijnlijk al een nachtkastje met een schemerlampje hebt staan, kun je nog genoeg aanvullende ledstrips plaatsen. Denk daarbij goed na in welke hoek je nog verlichting nodig hebt, want er mag geen hoek vergeten worden als het buiten donker is. Met ledstrips kun je gemakkelijk elke hoek van de slaapkamer voorzien van voldoende licht. Daarbij zijn de ledstrips ook nog eens erg sfeervol, zodat er een warm effect ontstaat in de slaapkamer. Als je ’s nachts uit bed stapt, hoe fijn zou het dan zijn dat er een ledstrip gaat schijnen onder het bed? Zo loop je zonder problemen naar de gang zonder de hoofdverlichting aan te doen, en dat kan ook nog op beweging! Of heb je een prachtige, grote kledingkast? Plaats de ledstrips hierboven of in! Zo zie je maar, de ledstrips passen overal.

Bestel je ledstrips voor de slaapkamer online

Heb je zelf al helemaal in gedachten waar je de ledstrips gaat plaatsen? Bestel dan alles wat je nodig hebt via onze site. Je bestelling wordt gratis verzonden wanneer je orderbedrag minimaal €75,- is. Bekijk daarom ook eens de rest van ons assortiment om zo ledstrips te plaatsen op veel meer plekken in huis. Ledstrips zijn namelijk erg energiezuinig en daarom erg fijn voor je portemonnee. Zodra wij jouw order hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag. Hierdoor ontvang je de bestelling op werkdagen al binnen 24 uur in huis. De ledstrips kun je direct gaan plaatsen in je slaapkamer. Wist je dat onze ledstrips ook dimbaar zijn? Ideaal om zo het gewenste effect te creëren in de slaapkamer. 

Bekijk het resultaat

Heb je nog een vraag over onze ledstrips voor de slaapkamer? Onze specialisten helpen je graag verder. Twijfel je nog over het plaatsen van ledstrips in de slaapkamer? Kom dan eens langs in onze showroom in Deventer. Hier kun je namelijk zelf zien wat het effect is van de ledstrips op diverse plekken in de slaapkamer. Ook daar staan onze specialisten voor je klaar om je een passend en persoonlijk advies te geven.

Bekijk alle categorieën

//