Ledstrips voor een verlaagd plafond

€139,95
Sale
24V LED Strip Extra Warm Wit 10 Meter 120 LED - Ultra
€79,95 €99,95

Ledstrip voor een verlaagd plafond

Heb je een verlaagd plafond in de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis en is het daardoor lastig om lampen op te hangen? Kies dan voor ledstrips in het plafond. Deze ledstrips bieden je namelijk de perfecte mogelijkheid om de ruimte te voorzien van voldoende licht, zonder dat je daarvoor iets op hoeft te hangen wat ruimte in beslag neemt. Voor ledstrips voor een verlaagd plafond ben je bij LEDStripXL aan het juiste adres. Door het gebruik van ledstrips in een verlaagd plafond of koof, zie je de lichtbron niet en komt er dus een mooie egale gloed uit de koof!  

Stijlvolle ledstrips voor een verlaagd plafond

Met ledstrips in een verlaagd plafond ontstaat er een stijlvolle verlichting. Wij adviseren om bij een verlaagd plafond ledstrips te plaatsen voor het mooiste effect van indirect licht langs het plafond. Hierdoor worden ook alle hoeken goed verlicht, waardoor de ruimte ook een stuk groter lijkt. Overweeg je om een verlaagd plafond aan te leggen in je nieuwe of bestaande woning? Neem dan onze ledstrips mee in het lichtplan! De ledstrips zijn gemakkelijk te plaatsen op diverse plekken in een verlaagd plafond. In onze showroom laten wij graag zien hoe dit eruit komt te zien. Ledstrip verlichting is een must voor elke ruimte met een verlaagd plafond!

Verlichting met de juiste ledstrips

Met ledstrips in je plafond, kun je de sfeer in huis naar een hoger level tillen. De lichtspreiding is namelijk erg goed en je kunt helemaal zelf een keuze maken in de kleur. Wil je bijvoorbeeld een helder wit licht, een warm en zacht licht of kies je liever een bepaalde kleur? Met de ledstrips van LEDStripXL voor je verlaagde plafond kun je helemaal zelf het gewenste effect creëren. Daarbij zijn de ledstrips ook nog eens dimbaar, dus de hoeveelheid licht heb je helemaal zelf in de hand.

Ledstrips voor je plafond bestellen bij LEDStripXL

De ledstrips voor een verlaagd plafond kun je bestellen via onze website. Wij zorgen ervoor dat je op een werkdag binnen 24 uur jouw bestelling in huis hebt. Je kunt dus direct aan de slag met plaatsen van de ledstrips in het plafond. Het is mogelijk dat je de ledstrips moet verlengen of juist moet inkorten. Dat is uiteraard ook mogelijk. Op maat bestellen kan natuurlijk ook. Maak van jouw verlaagde plafond een echte eye catcher met de ledstrips van LEDStripXL.

Kom langs in onze showroom

 Wil je advies over de juiste ledstrips voor een verlaagd plafond of heb je een andere vraag? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Je kunt ze dan ook gerust even bellen, mailen of een chatberichtje sturen. Je ontvangt zo snel mogelijk persoonlijk advies. Een verlaagd plafond met ledstrips kun je ook komen bewonderen in onze showroom! Wij zien je graag snel en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

 

//