LED strips met een Paars / Blacklight uitstraling

Paarse ledstrips met een blacklight gloed. vandaag besteld=morgen in huis. LED Strip paars direct uit voorraad leverbaar. 30 dagen zichttermijn 2 jaar garantie

€12,95
€27,95
Sale
LEDStrip Paars 5 Meter 60 LED 12 Volt
€42,95 €49,95

Paarse LEDstrip verlichting

Paars is een kleur die u niet zo snel zult associëren met ledverlichting. Dit komt omdat er niet veel vraag naar is en dus ook vrij weinig aanbod op de markt. LEDStripXL laat haar paarse ledstrips speciaal produceren voor de Europese markt en brengt zo een uniek product onder de aandacht. Omdat de kleur paars alleen gemaakt kan worden met het mengen van de 3 kernen van een SMD5050 ledje, zijn deze strips iets breder dan de standaard SMD3528 single color ledstrips.
Voor meer informatie over SMD types en andere kenmerken van led strips, bekijk ons blog

Kenmerken van dit type strip

De kleur paars geeft bij het gebruik een gloed af welke vergelijkbaar is met blacklight. Dit maakt het toepassen hiervan extra interessant. Blacklight ledverlichting is erg handig in discotheken, zonnestudio's of gewoon achter de televisie thuis. De paarse kleur zit op een golflengte van 400-410 nanometer. 

 

Het samenstellen van uw eigen ledstrip set

Binnen elk artikel heeft u een aantal opties die u kunt kiezen. De belangrijkste keuze is de waterdichtheid van de ledstrip. Wilt u de strip enkel voor binnen gebruiken, voor buiten onder de veranda of volledig onder water? Voor de volledige uitleg hierover leest u meer door een artikel te openen. 

Naast deze keuze heeft u de mogelijkheid voor het toevoegen van een transformator. Gebruikt u de strip in bijvoorbeeld uw woonkamer dan heeft u een omvormer van 230V naar 12V of 24V nodig. U hoeft enkel de toevoeging aan te vinken, wij leveren de juiste adapter voor de bestelde strip. Onze LEDstrips zijn direct te gebruiken op een accu van 12 volt of 24 volt, u heeft hierbij geen extra adapter nodig. Wilt u meerdere strips op één stroomadapter aansluiten, dan heeft u een andere stroomadapter nodig. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de pagina ''Voedingsadapters''.
 

Optionele accessoires

Omdat paarse ledstrips een ander SMD type hebben, zijn de strips ook iets breder. Hierdoor passen niet alle standaard klik connectoren en koppelstukjes op deze strip. Om deze reden geven wij bij elk product een aantal beschikbare opties welke meebesteld kunnen worden. Met deze accessoires weet u altijd zeker dat u de juiste heeft, passend bij uw ledstrip.
//