LED High Bay Magazijn Lamp

LED magazijnverlichting en led high bay lights. In deze rubriek vindt u energiezuinige led magazijnverlichting met 2 jaar garantie. verlichting voor bedrijven

Sale
LED UFO High Bay Magazijnlamp 100W
€229,95 €299,95

LED High Bay Lamp

Verlicht uw magazijn met de LED high bay lampen van LEDStripXL. 
Deze energiebesparende led magazijnlampen zijn uitermate geschikt voor het verlichten van uw magazijn, kantoorpand, warenhuis of schuur. Maak uw keuzen tussen een warm witte of een helder witte variant. De lampen zijn beschikbaar in verschillende sterktes dus voor elke situatie is er een sterkte welke geschikt is. Kies tussen 30 Watt of 100 Watt.
Het handige ophangsysteem maakt het eenvoudig om de lampen te bevestigen aan het plafond of aan andere opstellingen.

Terminologie

Als toelichting bij deze rubriek zullen wij uitleggen wat we precies bedoelen met LED magazijnlampen. Zoals u gezien heeft gebruiken we de term 'LED High Bay lamp' en LED magazijnlamp door elkaar heen. High Bay is een type magazijnlamp welke vlak onder het plafond bevestigd wordt en met COB LEDS (Chip On Board) door een glazen loep heen wordt geprojecteerd om een zo groot mogelijk oppervlakte te beschijnen. Door de meegeleverde kap (los te monteren) heeft de lamp een hoge maar een niet te hoge stralingshoek. Zo gaat er vrijwel geen licht verloren en haalt u een maximaal rendement uit deze lampen.
De grote koelribben van de lamp zorgen er ten slotte voor dat de behuizing niet te heet wordt (de temperatuur kan nogal oplopen bij een hoog wattage) en dit alles komt de levensduur van de lamp ten goede. 

LED High Bay lamp in warm of helder wit?

De lichtkleur die u kiest voor uw LED high bay lamp is afhankelijk van het doeleinde dat u kiest maar ook van de ruimte waarin deze wordt toegepast.
De helder witte variant is het beste voor panden waar veel daglicht naar binnenkomt. Dus als uw magazijn of schuur vrij veel ramen heeft dan zijn de helder witte led magazijnlampen de beste keus voor u.
Wanneer u een meer gesloten ruimte heeft met vrij weinig tot geen ramen, adviseren wij om de warm witte lampen te nemen. Deze lampen geven een warmere, logistieke werksfeer waar prettig onder te werken is.
Natuurlijk kunt u ze ook om en om plaatsen om een mix van kleur te creëren. 
//