LED strip Groen, een natuurlijk groene gloed

ledstrip groen compleet en losse strips. Energiezuinige ledverlichting in de kleur groen. Restaurant verlichting en LED kerstverlichting, 24 uurs levering

€6,95
€12,95
€16,95
Sale
LEDStrip Groen 2,5 Meter 120 LED 12 Volt
€17,95 €24,95
€26,95
€34,95
€39,95
€69,95

LEDStrip Groen

Groene ledstrips zijn uitermate geschikt voor het verlichten van planten en bloemen. Beschijn bijvoorbeeld uw kamerplanten met een groene led strip om hier ´s avonds ook volledig van te kunnen genieten. Naast flora en fauna is de groene tint ook goed te gebruiken voor horeca gelegenheden. 
Zoekt u groene ledverlichting voor een specifiek project of doel? Laat het ons weten en wij denken met u mee.

Hoge lichtopbrengst

Een LEDStrip Groen heeft een erg hoog luminantie per led. Deze opbrengst is vergelijkbaar met koud wit en is daarom erg aanwezig. U kunt altijd kiezen voor 60 of 120 ledjes per meter. 60 led per meter ledstrips zijn meer geschikt als decoratieve verlichting en 120 led per meter strips zijn beter voor functionele verlichting. Omdat groen niet echt een functionele kleur is, kunt u zelf beslissen of u veel of minder lichtopbrengst wilt. Toch te fel? Neem er dan een dimmer bij en stel zelf de felheid bij. Al onze ledstrips werken op 12 of 24V en zijn standaard te dimmen met een zwakstroomdimmer. Kijk voor een LED Dimmer in de rubriek LED Dimmers.
 

Stel zelf uw product samen

  • Keuze tussen alleen de ledstrip groen of inclusief een voedingsadapter (transformator)
  • Aansluitmateriaal en accessoires zijn tijdens het bestelproces toe te voegen
  • Gerelateerde producten en bijpassende accessoires komen als keuze naar voren tijdens het bestellen.
 

Inspiratie nodig?

Bekijk ons LED Blog voor tips&trics, toepassingen en informatie voor groene ledstrips.
//