LED strips met een Roze uitstraling

Candy roze led verlichting, ledstripxl.nl heeft het! Deze ledstrips geven een roze gloed en zijn overal te gebruiken. inclusief plakstrip en op maat te knippen

€12,95
€39,95

Roze LEDStrip verlichting

Roze is een bijzondere kleur binnen het lichtspectrum. LEDverlichting in deze kleur is vrij zeldzaam. In Nederland is LEDStripXL de enige aanbieder van deze strips! 
Deze strips maken gebruik van een SMD5050 chipset, wat betekend dat er 3 kernen in het ledje zitten. De kleur roze komt voort door een perfect gemixte output van deze 3 kernen. Als u recht in de ledjes kijkt zult u geen roze zien maar de gloed geeft toch die zo gewilde roze kleur!
 

Kwaliteit en levensduur

Door het gelijkmatig gebruik van de 3 kernen van de led chip, is de levensduur optimaal! Naast een branduren garantie van 50.000 uur geven wij ook standaard 2 jaar garantie op al onze ledstrips. Dus ook op deze roze strips. 
LEDStripXL gebruikt alleen SMD5050 chipsets van het merk Epistar. Hierdoor kunnen wij een hoge lichtopbrengst, een lange levensduur en toch een laag verbruik garanderen.  
Wilt u meer informatie over SMD types en overige specificaties van onze ledstrips? Neem dan een kijkje op deze blog post op ons LED Blog. 
 

Waterdichtheid en accessoires

Bij elke ledstrip die u besteld krijgt u de keuze om deze met of zonder voedingsadapter te bestellen. Dit betekend dat u zelf kiest of u een complete set of een losse strip neemt. Daarnaast kunt u in het artikel ook nog passende accessoires en koppelstukjes bestellen. 
Ip waardes, wat zijn dit ook alweer? Al onze ledstrips hebben de keuze tussen IP65 of IP68 bescherming, IP65 betekend spatwaterdicht, u kunt deze strip dus in de keuken, toilet of badkamer gebruiken zonder dat deze last krijgen van het uitvallen van ledjes. Er moet dus geen water op blijven stilstaan! IP68 betekend dat de strip volledig waterdicht is. Deze strip is dus bijvoorbeeld uitermate geschikt als aquariaverlichting, zwembadverlichting of in de vijver, sauna of ergens anders buitenshuis.
//