E-Waste

Hoe gaat LEDStripXL om met E-Waste

Bij LEDStripXL worden defecte producten zoals LED Lampen, LEDStrips en transformatoren verzameld in speciale afvalbakken. Deze afval bakken worden regelmatig geleegd door PreZero Special Waste. Door defecte elektronische producten te scheiden van het normale afval kan er tot 97% van een product worden gerecycled.

Oud voor nieuw regeling

Bij LEDStripXL kan er bij aankoop van bijvoorbeeld een transformator, de oude defecte transformator kosteloos worden ingeleverd. Dit kan bij ons op locatie maar deze mag ook kosteloos retour worden gezonden naar ons. Na het bestellen kunt u een email sturen met het ordernummer en een foto van het in te leveren product. Vervolgens sturen wij een retourlabel toe waarmee u het oude product retour kunt sturen. Voorwaarde is dat het een gelijkwaardig product betreft. Koopt u een nieuwe transformator dan mag de defecte transformator retour gezonden worden of koopt u een LED Lamp, dan stuurt u de defecte LED Lamp aan ons retour.

Ook kun je het defecte elektronische product kosteloos inleveren bij de milieu straat van uw gemeente. Kijk voor alle inzamelpunten bij u in de buurt op onderstaande pagina:

Wecycle E-Waste inleverpunten

//