LEDStrip Rood, strips met een Rode uitstraling

ledstrip rood en complete sets met rode ledverlichting. De kleur rood is geschikt voor entertainment doeleinden, feestverlichting en als LED sfeerverlichting

€6,95
€12,95
€16,95
€24,95
€26,95
€34,95
€39,95
€69,95

LEDStrip rood, meer dan alleen kerstverlichting

Rode led strips zijn voor veel toepassingen geschikt. Natuurlijk is de link met kerstverlichting snel gemaakt maar wist u dat veel van onze klanten deze ledstrip rood voor compleet andere projecten gebruiken? De kleur rood trekt veel aandacht en wordt in het donker vaak geassocieerd met amusement, feest, entertainment en horeca. Ook is de kleur rood ideaal voor reclame verlichting. Natuurlijk wilt u ook besparen op het verbruik dus deze rode ledstrip verlichting is ideaal voor elk gewenste doel.

Waterdichtheid en lichtopbrengst

LEDStripXL biedt u altijd de keuze tussen IP65 waterdichtheid of IP68 waterdichtheid. Niet bekend met IP waardes? Neem dan even een kijkje op ons LED Blog, hier worden alle specificaties van ledstrips uitgelegd.
Twijfelt u tussen het aantal ledjes per meter? De 60 led per meter is het beste geschikt als extra licht, ondersteunend en accentuerend. Zoekt u meer lichtopbrengst? Kies dan de 120 led per meter variant. 
U herkent deze aan de titel, hierin staat bijvoorbeeld LEDStrip Rood 5 meter 120 LED 12 Volt. Dit betekend dat deze strip 5 meter is, 120 ledjes per meter heeft en op 12 volt spanning werkt.
Is de strip toch te fel? Neem er dand een LED Dimmer bij om de verlichting naar uw keus te dimmen.
 

Het samenstellen van uw eigen ledstrip set

Complete set of toch een losse strip? Binnen het product kunt u de keuze maken tussen alleen de ledstrip rood of inclusief bijpassen transformator. Gebruikt u de strip in bijvoorbeeld uw woonkamer dan heeft u een omvormer van 230V naar 12V of 24V nodig. U hoeft enkel de toevoeging aan te vinken, wij leveren de juiste adapter voor de bestelde strip. Onze LEDstrips zijn direct te gebruiken op een accu van 12 volt of 24 volt (let op het type strip dat u besteld), u heeft hierbij geen extra adapter nodig. Wilt u meerdere strips op één stroomadapter aansluiten, dan heeft u een andere stroomadapter nodig. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de pagina ''Voedingsadapters''.
 

Extra accessoires

Indien u extra accessoires zoekt voor het betreffende artikel van uw keus, kijk dan even in het menu rechts waar we een aantal suggesties geven voor accessoires welke goed bij dat type strip passen.
//