LED strip geel, met een amber gloed

Hotels en restaurants zijn de ideale gelegenheid voor deze ledstrip geel met een amber gloed. Ook als u thuis een warmere kleur zoekt dan is geel wat u zoekt

€6,95
€12,95
€14,95
€24,95
€24,95
€34,95
€39,95
€69,95

LEDStrip geel, amber led verlichting

Ledverlichting met een gele kleur, ook wel amber genoemd, zijn nog warmer dan warm wit. Als warm wit dus niet warm genoeg voor u is, dan bent u wellicht beter af met dit type ledstrip. De tint past goed bij hotel lobbies, restaurant foyers maar natuurlijk ook gewoon bij u in de woonkamer of bijvoorbeeld als verlichting onder de traptreden van uw trap. Bekijk ons assortiment aan ledstrip geel en kies welke het beste past bij uw plan.

 

Lichtopbrengst en verbruik

De ledstrips in deze rubriek hebben een chipset van het type SMD3528. Dit houdt in dat de afmetingen van de ledjes 3.5 bij 2.8 mm zijn. Dit lijkt misschien erg klein maar de lichtopbrengst van deze ambergele strips zijn toch nog erg behoorlijk!
Met een opbrengst van 4 lumen per led bent u verzekerd van een prima belichting van het object naar uw keuze.
Met een verbruik van slechts 0,08W per ledje bent u vrij zeker van energiebesparing ten opzichte van een traditionele verlichtingsset. Bij 60 led per meter komt dit uit op slechts 4.8Watt! 
 

Complete sets of losse strips

Binnen elk artikel in de rubriek ledstrip geel heeft u een aantal opties die u kunt kiezen. De belangrijkste keuze is de waterdichtheid van de ledstrip. Wilt u de strip enkel voor binnen gebruiken kies dan de IP65 versie, deze strips zijn spatwaterdicht en kunnen dus wel een spatje water verduren. Gaat u de strip onderwater plaatsen in bijvoorbeeld uw aquarium, zwembad of vijver? Kies dan voor de IP68 variant.

Naast deze keuze heeft u de mogelijkheid voor het toevoegen van een LED Voedingsadapter (ook wel transformator genoemd). Gebruikt u de strip in bijvoorbeeld uw woonkamer dan heeft u een omvormer van 230V naar 12V of 24V nodig. U hoeft enkel de toevoeging aan te vinken, wij leveren de juiste adapter voor de bestelde strip. Onze LEDstrips zijn direct te gebruiken op een accu van 12 volt of 24 volt, u heeft hierbij geen extra adapter nodig. Wilt u meerdere strips op één stroomadapter aansluiten, dan heeft u een andere stroomadapter nodig. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de pagina 'Voedingsadapters'.

//