Ledstrips voor in de keuken

In een keuken is veel licht erg belangrijk. Tijdens het koken wil je natuurlijk goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Het is daarom erg belangrijk om in ieder geval het keukenblad goed te verlichten. Vooral als jouw keuken niet erg open is, kan verlichting het verschil maken. Daarbij is het in de winter natuurlijk vroeg donker en sta je anders in het donker te koken. Voldoende licht creëren kun je onder andere doen door het plaatsen van ledstrips onder de keukenkastjes. Bij LEDStripXL ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment met ledstrips die geschikt zijn voor de keuken. Bekijk het hier.

Ledstrip keukenverlichting

Er zijn verschillende mogelijkheden met de ledstrips uit ons assortiment. Allereerst kun je natuurlijk een keuze maken uit

diverse ledstrips. Echter raden wij je aan om in de keuken te kiezen voor helder of warm wit licht, voor het beste resultaat. Daarna is het belangrijk om de juiste plek uit te kiezen voor het plaatsen van de ledstrips. Plaats je bijvoorbeeld de ledstrips onder de kastjes boven de gootsteen? Dan is het wel belangrijk om te kiezen voor spatwaterdichte ledstrips om de ledstrips te beschermen tegen vocht en stof. Er kan namelijk veel vocht ontstaan tijdens het afgieten van kokend water. Het zou immers zonde zijn om hierdoor jouw ledstrips te beschadigen. Onze ledstrips worden standaard geleverd met IP65 dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. 

Keuken ledstrips bestellen

De keuken ledstrips zijn gemakkelijk te plaatsen door middel van de plug and play oplossingen van LEDStripXL. Bestel dan ook veilig je uitgekozen ledstrips via onze webshop. Wil je nog op meer plekken in huis genieten van sfeervolle ledstrips? Schaf dan ook ledstrips aan voor de woonkamer, slaapkamer of plafond. Bij een minimaal orderbedrag van €75,- verzenden wij jouw bestelling helemaal gratis. Kijk dus nog eens rustig rond op onze site en plaats een bestelling met alle ledstrips die je nodig hebt. In ieder geval wordt het koken een stuk fijner met de juiste verlichting van LEDStripXL.

Advies over ledstrips voor de keuken?

Wij bieden jou graag de beste oplossing met onze ledstrips speciaal voor de keuken. Wil je hier graag meer over weten? Onze klantenservice staat je graag te woord. Bel gerust even op of stuur een berichtje via ons chatsysteem. Wij antwoorden vervolgens zo snel mogelijk en voorzien je van een passend advies. Wil je liever de mogelijkheden bekijken in onze showroom? Wij zien je dan graag in Deventer in onze gloednieuwe showroom mét demo keuken, waar onze specialisten natuurlijk voor je klaar staan.

Bekijk alle categorieën

//