Ledstrips voor keukenkasten

Ledstrips voor keukenkastjes

Is jouw aanrecht vaak te donker en ben je op zoek naar een passende oplossing? Ledstrips plaatsen onder de keukenkast is een veelvoorkomende oplossing. De ledstrips zorgen namelijk voor voldoende licht op het aanrecht. Het licht vanaf het plafond in je keuken wordt vaak tegengehouden door de keukenkastjes, waardoor het aanrecht een stuk donkerder wordt. Maak dus gebruik van de ledstrips voor onder de keukenkast van LEDStripXL. 

Culinair koken met behulp van ledstrips

Tijdens het koken is het niet fijn als het erg donker is. Je wilt namelijk tijdens het koken voldoende licht hebben. Ook je eigen lichaam zorgt voor bepaalde schaduwvlakken op het aanrechtblok. Wanneer je ledstrips onder de keukenkast hebt geplaatst, is dit niet meer het geval. Het licht schijnt nu prachtig op het aanrecht en er ontstaat direct een sfeervol effect. Wist je dat onze ultra ledstrips een CRI van 90+ hebben? Hierdoor is de kleurechtheid van het licht zo hoog dat jouw maaltijd de echte kleur krijgt die het verdient! Bij LEDStripXL geen fletse lichtkleuren die het eten geen recht toe doen! Bespaar nu ook kosten en plaats de ledstrips onder je keukenkast voor een energiezuinig licht in jouw keuken. Vergeet daarbij ook de ledstrips voor de keukentafel niet, want ook tijdens het eten wil je natuurlijk sfeervol en duurzaam licht.

Bekijk ons blog over DIY hanglampen voor het eenvoudig zelf maken van een hangende lamp boven de keukentafel!

Waterdichte ledstrips onder de keukenkast

In de keuken heb je natuurlijk te maken met vocht en stof. Aangezien de ledstrips zich bevinden onder de kastjes, is het belangrijk om hiervoor spatwaterdichte ledstrips aan te schaffen. Onze ledstrips worden standaard geleverd met IP65, dus dat is direct al een goede oplossing. Hiermee bescherm je namelijk de ledstrips en blijven ze erg duurzaam. Nu is het alleen nog aan jou om te kiezen welke kleur ledstrips je aanschaft. Ga je voor helder licht, warm licht of wil je liever een bepaalde andere kleur? Het kan allemaal met onze ledstrips. Daarnaast zijn de ledstrips voor de keuken dimbaar. Ideaal toch? 

Keukenkast ledstrips van LEDStripXL

Liever direct de gehele verlichting in de keuken regelen? Bekijk ook eens de plafondspotjes die je kunt plaatsen in combinatie met de ledstrips voor onder de keukenkast. Je zult versteld staan van het resultaat. Plaats alle ledstrips in je winkelmandje, reken af en je zult de ledstrips voor de keukenkast al de volgende werkdag ontvangen. Je kunt dus direct aan de slag met het plaatsen van de ledstrips om vervolgens een heerlijk gerecht te koken terwijl je voldoende licht hebt. Wij verzenden je bestelling gratis vanaf het minimale orderbedrag van €75,- dus schaf alle ledstrips voor in huis gelijk aan. Vergeet dus ook diverse ledstrips voor de plint of ledstrips voor de vloer niet. 

Bezoek onze demo keuken

De ledstrips voor onder de keukenkast bieden de oplossing voor het licht in je keuken. Heb je nog een vraag over onze ledstrips of weet je niet welke ledstrips de juiste zijn voor jou? Onze specialisten staan je graag te woord om je te voorzien van een passend advies. Energie besparen in je keuken doe je met de ledstrips van LEDStripXL. Kom ook eens langs in onze showroom in Deventer waar een gehele demo keuken voor je klaar staat. Hier zie je zelf het resultaat van ledstrips onder de keukenkastjes!

 

//