LED Strip Dimmers en Schakelaars

LEDStrip dimmers en schakelaars vindt u bij LEDStripXL tegen de scherpste prijzen en altijd uit voorraad leverbaar. Kies de gewenste kleur en bestel online.

Sale
Mini WiFi LED Controller voor enkel kleurige LEDStrips
€7,95 €14,95
€7,95
Sale
LEDStrip Snoerdimmer Wit
€7,50 €14,95
€9,85
€14,95
Sale
LED Strip Tijd Controller TC420
€29,95 €34,89
€5,95
€6,95
€12,95
€1,95
€1,95
€27,95

LED Strips hebben verschillende sterktes en lichtintensiteiten. Het aantal ledjes per meter en het type led chip zijn allemaal van belang bij de lichtopbrengst van de strip. Om meer controle uit te oefenen over hoe fel uw ledstrip schijnt, kunt u kiezen voor het gebruik van een dimmer.
LEDStrip Dimmers zijn er in diverse soorten en maten. Van een simpele snoerdimmer tot een 3-kanaals RGB dimmer. LEDStripXL heeft het allemaal direct uit voorraad leverbaar.

Plug & play dimmers

Vrijwel alle dimmers en schakelars voor LED verlichting die wij leveren, zijn direct aan te sluiten op de ledstrip en/of op de voeding. We noemen dit ook wel plug&play. Door het universele DC jack formaat (de plug van de stroom zijde) passen alle koppelstukjes van 12 en 24V vrijwel altijd direct op de voedingen. Als dit niet zo is dan staat dit expliciet aangegeven. 
 

Dimmer of Controller?

Veel dimmers zijn puur geschikt om uw ledstrip te dimmen echter hebben een aantal types ook nog extra functies. Dit is met name het geval bij RGB dimmers. Wanneer in de titel het woord 'controller' staat, betekend dit dat dit product de ledstrip ook kan laten knipperen, faden en de snelheid hiervan geregeld kan worden. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op.

Aan en Uit schakelaars

Zoekt u een schakelaar om uw ledstrip eenvoudig aan en uit te schakelen met een simpele handbeweging? In deze rubriek vindt u naast dimmers ook aan en uit schakelaars voor al onze 12V en 24V ledstrips.

Welke dimmer is geschikt voor mijn LED strip

Voor de aanduiding waar de dimmer voor geschikt is gebruiken wij een aantal logo's. Onze RGB Multikleur dimmers worden aangeduid met een ronde cirkel die diverse kleuren bevat. Onze enkel kleurige dimmers hebben een ronde cirkel met één enkele kleur. Al onze dimmers zijn geschikt voor zowel 12 Volt als 24 Volt, tenzij anders aangegeven.

//