LED Tuinverlichting

LED tuinverlichting kopen? Wij hebben diverse LED tuinlampen van hoge kwaliteit voor het aanbrengen van sfeervolle verlichting in uw tuin. Standaard heeft u op onderstaande LED tuinverlichting 2 jaar garantie!

LED Tuinverlichting

Bent u op zoek naar LED tuinverlichting van hoge kwaliteit? Met LED verlichting zorgt u voor extra sfeer in de tuin. Maak uw tuin helemaal af met sfeervolle verlichting dat op elke plek in de tuin geplaatst kan worden. In ons assortiment vindt u verschillende LED tuinlampen voor het verlichten van uw tuin. Door de grote lichthoek zijn deze lampen ideaal om bepaalde plekken in de tuin te accentueren.

Waterdichtheid van LED tuinlampen

Bij LED tuinverlichting is de waterdichtheid natuurlijk ontzettend belangrijk. Tuinverlichting krijgt natuurlijk veel te maken met vocht, daarom bieden wij IP65/66 LED tuinverlichting aan. Deze IP-waarde geeft aan dat de lampen vochtbestendig en stofvrij zijn. Directe aanraking met water is voor de LED tuinverlichting in ons assortiment dan ook geen enkel probleem.

Bij het plaatsen van de LED tuinlampen is het belangrijk om erop te letten dat u de grondverlichting niet plaatst in een kuil. Bij regenval kan deze kuil namelijk snel vollopen met water met als gevolg dat de LED lamp onderwater komt te staan. Dit heeft negatieve gevolgen op de levensduur van de tuinverlichting. Let hier dus altijd op bij het plaatsen van de LED tuinverlichting.

LED tuinverlichting aansluiten

Voor het aansluiten van de LED tuinverlichting heeft u een stroompunt in de tuin nodig. Moet er een stroompunt in de tuin aangelegd worden? Dan is het ontzettend belangrijk om zowel waterdichte bedrading als koppelstukken te gebruiken. Zo voorkomt u dat de bekabeling van de tuinverlichting vervangen moet worden.

LED tuinverlichting met afstandsbediening

In onze webshop vindt u LED tuinlampen met een bereik van 30 meter, zodat u tot op 30 meter de lamp kunt bedienen. Dit kan met de Mi-Light app, het B8 wandpaneel van Mi-Light of de FUT089 afstandsbediening. Met de afstandsbediening kunt u de eerste lamp bedienen. Vervolgens stuurt deze lamp de opdracht door naar de andere LED tuinlampen, waardoor de afstand van de ene lamp naar de andere binnen 30 meter moet zijn. Door deze zendfunctie van de lampen in ons assortiment zijn deze perfect geschikt voor tuinen waar meerdere lampen nodig zijn.

Meer advies nodig?

Heeft u meer advies nodig voor het aanleggen van sfeervolle LED verlichting in uw tuin? Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over welke LED tuinverlichting de beste keuze is. Wij zijn dagelijks te bereiken via de live-chat, telefoon of email.

//