Dali Accessoires voor LED verlichting

Dali dimmers, decoders en drivers voor LED Strips en andere soorten LED lichtbronnen. Bedien LED digitaal via het DALI protocol met accessoires van LEDStripXL.

Dimmers, decoders en drivers van Dali

DALI is de afkorting die staat voor Digital Addressable Lighting Interface. Het gaat om een wereldwijde standaard en intelligent systeem, gericht op verlichting, waarin verschillende componenten met elkaar communiceren. Het focust daarbij op energiebesparing en bedieningsgemak. DALI is in 2000 ontworpen om de bediening van bedrijfsverlichtingsapparatuur beter en makkelijker te reguleren.

Digitaal aansturen van LED drivers

Met gebruik van dit betrouwbare systeem kunt u digitaal LED drivers aansturen. Met DALI kan de helderheid en felheid van licht bepaald worden, maar ook de kleur en besturing van uw verlichting kan ermee gereguleerd worden. De intelligente sturing realiseert tevens maximale energiebesparing door middel van daglichtregeling, lichtsensoren à aan-/afwezigheidsdetectie, automatische tijdsturingen, lokale en centrale bediening.

Gemakkelijk te integreren en eenvoudig te beheren

DALI wordt internationaal erkend en is hierdoor flexibel te integreren in winkels, kantoren, scholen, musea, etc. Het is eenvoudig te beheren via speciale software.

//