LED strip versterkers

Versterk het signaal van uw ledstrip of rgb controller met de led strip versterkers van LEDStripXL. Versterkers werkzaam op 12V en 24V. Voor rgb en single color

Sale
RGB 3 kanaals versterker High End
€17,95 €19,95
€7,95
Sale
RGB LEDStrip Versterker 144 Watt
€12,95 €17,95
€17,95
Sale
Draadloze LED Versterker voor RGB Signaal
€34,95 €54,95
Sale
Draadloze LED Versterker voor RGBW Signaal
€39,95 €59,95

Elke LED strip is te verlengen. Echter zal na 10 á 15 meter het signaal te zwak worden waardoor de laatste LED's zwakker gaan branden. Met een versterker lost u dit probleem op. 
De versterker zorgt ervoor dat er een nieuwe input van spanning en stroom komt op de plek waar deze wordt aangesloten. Hierdoor blijft het signaal over de gehele lengte van de strip gelijk. 

Het gebruik van een LED Strip versterker

Een LED versterker ontvangt het signaal, versterkt deze en zendt dit door naar de volgende strip. De versterker maakt hierbij gebruik van een stroomadapter, vergeet deze dus niet bij te bestellen. 
Als u alleen stroom adapters aan het begin van de ledstrip wilt dan kunt u voedingsverlengkabels langs de strip leggen naar het punt waar de versterker dient te komen. Op deze manier kunt u meerdere voedingen aan de basis van de strip wegwerken en verder gaan met alleen stroomdraad. 
Gebruik hiervoor deze LED voedingsadapter verlengkabel.

 

Enkele kleur LEDstrip of RGB Multikleur LEDstrip

Wij bieden versterkers voor onze enkel kleurige LED strips maar ook voor onze RGB multikleur strips. Het verschil ziet u aan het logo in de afbeelding.

Wanneer gebruikt u een versterker?

In onderstaande tabel kunt u zien wanneer het verstandig is om het signaal van uw ledstrip te versterken. 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of neem een kijkje op ons blog voor alle informatie, tips en tricks omtrent de ledstrip verlichting op onze webshop!

Signaal Versterk Tabel

   30 led per meter |   60 led per meter |  120 led per meter
12 Volt Enkelkleurig   x na 10 meter na 5 meter
24 Volt Enkelkleurig x na 20 meter na 10 meter
12 Volt RGB na 10 meter na 5 meter x
24 Volt RGB na 20 meter na 10 meter x

 

//