24V adapter en drivers voor LED

Zoekt u een 24V adapter, voeding of driver voor LED strips? Wij hebben een ruim assortiment 24V adapters, transformatoren, drivers en voedingen voor LED strip verlichting. Onderstaande producten zijn geschikt voor alle LED strips en LED lampen welke werk

€14,95
€19,95
Sale
LED Voeding 24V 6.5 Ampère 150W
€28,95 €34,95
€16,95
€19,95
€24,95

Een uitgebreid aanbod aan stroom adapters en transformatoren met een uitgangsspanning van DC 24 Volt. Kies tussen verschillende modellen zoals een desktop model, een stekkertrafo model of een waterdichte variant geschikt voor buiten gebruik en extreme weersomstandigheden. 

LED Driver24V plat

Nieuw bij LEDStripXL: extra platte (smalle) LED drivers in 24 volt. Deze handige extra smalle LED transformatoren kunnen vrijwel overal worden weggewerkt en geplaatst worden. Door de hoogte van minder dan 20mm passen deze drivers ook in speciale aluminium profielen voor LED drivers. 

24 volt adapter bestellen

Bent u van plan om een adapter voor ledstrips te bestellen? Dan is het belangrijk om te weten dat het voltage van de adapter altijd gelijk dient te zijn met die van de ledstrip. Is de led strip 24 volt? Dan is een 24 volt adapter de juiste keuze. Adapters met een voltage van 24V zijn geschikt voor langere ledstrips of ledstrips met grote lampjes. Doordat deze led strips zelf een hoog vermogen hebben, is het nodig om een 24 volt adapter te gebruiken zodat er voldoende stroom over de gehele lengte van de strip geleverd kan worden. Met 24V kan er dus een grotere afstand tussen de voeding en de ledstrip overbrugt worden.

Heeft u vragen over het kopen van de juiste adapter? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

 

//