LED strip afstandsbediening hand

Zoekt u een LED strips afstandsbediening? Bij ons heeft u ruime keuze uitLED strip afstandsbedieningen en LED controllers. Bedien uw led strip verlichting met RF (2.4G radiosignaal) IR (infrarood) Bluetooth of WiFi. Compleet plug & play.

Sale
Mini WiFi LED Controller voor enkel kleurige LEDStrips
€7,95 €14,95
Sale
LEDStrip RF Touch Dimmer set
€11,95 €19,95
Sale
LEDStrip 4-zone dimmer RF SET
€16,95 €19,89
Sale
LEDStrip 4-zone dimmer RF+WiFi SET
€34,95 €48,95
Sale
LED RGB 4-Zone RF+WiFi SET
€34,95 €48,95
€16,95
Sale
LEDStrip RGBW 4-Zone RF+WiFi SET
€34,95 €48,95
Sale
RGBW LEDStrip 4-zone SET
€16,95 €29,95

LED Strips afstandsbediening

Een LED strips afstandsbediening, ook wel LED controller genoemd, maakt het mogelijk om alle LED strips die wij verkopen op afstand te bedienen. Met een LED afstandsbediening kunt u bijvoorbeeld de kleur instellen, de verlichting dimmen of een speciaal verlichtingsprogramma kiezen. Ook is het mogelijk om vanuit uw luie stoel de ledstrip aan of uit te zetten. Ideaal zo'n led strip afstandsbediening.
 
Wilt u graag uw ledstrip op afstand bedienen? Maak dan een keuze uit de het type signaal en kies de juiste LED controller voor uw strip! De icoontjes op de afbeeldingen helpen u hierbij. Kijk voor gedetailleerde uitleg over deze icoontjes in de hoofdrubriek LEDstrip accessoires. Klik op lees meer voor alle tekst en uitleg.
 

Draadloze technologie

Onze LEDstrips kunnen bediend worden via Infra Rood (IR), Radio Frequentie 2.4G (RF), WiFi en via Bluetooth. Bij een infrarood led strips afstandsbediening moet u richten op een ontvanger. De afstand tot de ontvangen is beperkt tot 5 a 7 meter. RF gaat door muren heen en kan bediend worden op een afstand van 20 tot 25 meter. Het bedienen van een ledstrip via WiFi of Bluetooth kan door middel van een App voor uw smartphone of tablet. Het voordeel van Wifi is dat u op uw eigen netwerk door het hele huis heen uw LED verlichting kan bedienen.

Milight/Miboxer als favoriete led strips afstandsbediening

Wanneer u voor RF kiest, raden wij het gebruik van een Milight systeem aan, ook wel bekend als Miboxer. De LED strips afstandsbedieningen en LED controllers van dit merk zijn van hoge kwaliteit en toch erg scherp geprijsd! Het bijkomende voordeel is dat alle losse onderdelen goed met elkaar gecombineerd kunnen worden en er meerdere afstandsbedieningen op 1 controller of meerdere controllers op 1 afstandsbediening gebruikt kunnen worden.
Wilt u dus bijvoorbeeld met 1 afstandsbediening meerdere ledstrips op verschillende plekken besturen? Dan kunt u twee of meer kastjes aansluiten op deze afstandsbediening en deze afzonderlijk van elkaar bedienen. Via uw smartphone of tablet kan dit ook door middel van een gratis meegeleverde app. 
Bekijk alle producten van milight HIER.

LED controller of afstandsbediening bestellen

Bij LEDStripXL heeft u ruimte keuze uit verschillende LED controllers en afstandsbedieningen, speciaal geschikt voor LED strips. Wanneer u besteld op een werkdag, dan leveren wij uw bestelling binnen 24 uur. Ook profiteert u van een gratis verzending bij een bestelling vanaf €250. Heeft u vragen over welke LED connector of afstandsbediening de beste keuze is? Onze klantenservice medewerkers adviseren u graag.

//