Ledstrips voor de afzuigkap

Ledstrips voor aan je afzuigkap

Op zoek naar een oplossing voor meer licht in de keuken? Dan is een ledstrip voor jouw afzuigkap een goed idee! Hiermee heb je namelijk voldoende licht tijdens het koken, want dat is namelijk erg handig. Met ledstrips langs de afzuigkap heb je een licht in een strakke lijn, wat zorgt voor het gewenste effect. Benieuwd naar de ledstrips voor de afzuigkap? De ledstrips van LEDStripXL zijn geschikt in elke keuken.

Diverse afzuigkap ledstrips voor voldoende licht

Licht onder de afzuigkap is natuurlijk de ultieme plek voor licht in de keuken. Hiermee heb je voldoende licht tijdens het koken. Niet alleen is de afzuigkap belangrijk, maar je wil het liefst een goed verlicht aanrechtblad. Wil je dus nog meer verlichting in de keuken? Bedenk dan goed waar je de ledstrips gaat plaatsen. Op sommige plekken is het namelijk aan te raden om waterdichte strips aan te schaffen. Wij leveren standaard ledstrips die spatwaterdicht (IP65) zijn, die je dan ook overal kunt gebruiken. Daarbij zijn de ledstrips energiezuinig en biedt het tegelijkertijd voldoende sfeer bij je afzuigkap.

Welke ledstrips kies je?

De kleurkeuze is erg belangrijk, want dit zorgt voor de juiste mate van licht in je keuken en op jouw keukenblad. Wil je dus liever een warm licht, klinisch wit licht of andere mulitkleur? Het kan allemaal met de ledstrips voor jouw afzuigkap van LEDStripXL. De ledstrips zijn gemakkelijk in te korten en op maat te knippen, waardoor ze op elke gewenste plek geplaatst kunnen worden. Hierdoor lijkt het alsof de ledstrips bij de afzuigkap horen en heb je ook geen last van een snoer of een lelijk weggewerkt onderdeel. De ledstrips boven de afzuigkap mogen niet ontbreken wanneer je een bijzondere sfeer wil creëren in de keuken.

Bestel ledstrips voor de afzuigkap bij LEDStripXL

De ledstrips brengen indirecte sfeerverlichting met zich mee, terwijl ze ook jouw aanrecht van voldoende licht voorzien. Heb je al een keuze gemaakt uit ons assortiment met ledstrips die geschikt zijn voor jouw afzuigkap? Plaats jouw bestelling via onze webshop en je ontvangt de ledstrips al de volgende werkdag in huis. Het plaatsen van de ledstrips boven jouw afzuigkap kun je dus direct doen, zodat je nog dezelfde avond heerlijk kunt koken. Wil je de ledstrips ook nog kunnen dimmen? Ook dat is mogelijk met onze ledstrips! 

Kom langs in de showroom

Wil je advies voor de juiste ledstrips voor de afzuigkap? Dan ben je bij LEDStripXL aan het juiste adres. Wij helpen je namelijk graag verder en voorzien je van een passend advies, zodat je het gewenste sfeervolle effect krijgt wat je al zolang wenst. Kom bijvoorbeeld ook eens langs in onze showroom, zodat je met eigen ogen kunt zien wat het resultaat is wanneer je ledstrips bij de afzuigkap plaatst. Ook daar helpen onze specialisten je natuurlijk graag verder onder het genot van een kop koffie.

//